2777
2789

✨️

خیانت در نظرتون شبیه به چی میمونه؟

تاحالا دیدین کسی از اطرافیان‌خیانت کنه به همسرش،

پشیمون برگشته یا عاقبتش چی شده؟🌱

✨️

✍️پیرو تایپیک های قبلیم

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

خیانت رنگش طوسی و بوش مثل فاضلابه و فرکانس خیلی پایینی داره 

وقتی که اون فرد خیانت می‌کنه خودش رو توی این فرکانس قرار میده

نمی‌خوام نظرمو به کسی تحمیل کنم نظر شخصی من 

Azar dey

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت رنگش طوسی و بوش مثل فاضلابه و فرکانس خیلی پایینی داره وقتی که اون فرد خیانت می‌کنه خودش رو توی ...

چه تعبیر جالبی🥰✔️

محترمه عزیزم

خیانت از نظر من یعنی خودش بی ارزش میبینه خیانت یعنی به خودش خیانت کرده

کاملا درسته هم نظرم باهاتون.🥰✔️

دیدین کسی از خیانتش بعد چندسال

شرمنده و پشیمون بشه؟

بنطر من کسی که خیانت میکنه انکار که کل بدنش و وجودش از فاضلاب ساخته شده و بوی نحسش همه جا هست

بله،ولی برام‌سواله چطور خودشون از این بو خفه نمیشن؟

بدشون نمیاد؟چه قشنگی ای داره؟🤷‍♀️

بله،ولی برام‌سواله چطور خودشون از این بو خفه نمیشن؟بدشون نمیاد؟چه قشنگی ای داره؟🤷‍♀️

اونا عادت دارن 

کسب که خیانت میکنه وجودش کثیفه ، پس به کثیفی عادت دارع

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
کسی که خیانت می کنه دیگه هیچ وقت اصلاح نمیشه فقط زرنگ تر میشهکسی هم که خیانت می بینم روح ش مرده

پس برام خیلی دعاکنین‌ لطفا🥲

البته من یقین دارم خدا برام جبران میکنه🥰💔👈❤️

کاملا درسته هم نظرم باهاتون.🥰✔️دیدین کسی از خیانتش بعد چندسالشرمنده و پشیمون بشه؟

من درباره نفس ها خیلی تحقیق کردم ، نفس اماره (امر کننده) وقتی میاد بعد چند وقت خسته میشه و نفس سر زنش (لوامه) کننده میاد پس طبیعیه و حتمی هستش پشیمونیش چون این عضوی از انسانه این جزو تکامل انسانه

من درباره نفس ها خیلی تحقیق کردم ، نفس اماره (امر کننده) وقتی میاد بعد چند وقت خسته میشه و نفس سر زن ...

فرمایشتون‌درسته.قبول دارم.حتی در خودشیفته ؟و فردی که حق خیانت‌به خودش میده و اصلا شاید اینکارش رو خیانت‌ندونه؟توجیه بیاره؟...