جدی برام سواله ، وقتی بعضی تاپیکا رو میخونم و میبینم چقدررررر زندگی متاهلی مسئولیت و گرفتاری دارع ، چقدر باید سیاست داشته باشی ، همش باید مواظبش باشی خیانت نکنه ، یه موقعهایی حوصله خودتم نداری ولی حوصله یکی دیگر و باید داشته باشی به علاوه ی خانوادش که هر کدوم از اعضای خانوادش یه سازی میزنن ،هر چی میگذره بیشتر به این نتیجه میرسم که ازدواج بدرد نمیخوره
سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...
ولی خودم مجردم به این نتیجه میرسم دلم می خواد چون یه سری نیاز ها گاهی دارم که نمیشه منکرش شد و خب شرایط دورم جوریه که دوست ندارم بهم بگن خراب پس وارد رابطه نمیشم از طرفی هم مسئولیتش زیاده اعصاب می خواد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به خاطر فرار از خانواده، فرار از تنهایی و فشار جامعه و رویاهایی که از بچگی بهشون فروخته شده و فکر میکنن شوهر غول چراغ جادوعه که میتونه همه چی واسشون فراهم کنه
دنیا کلا همینه و هیشکی کاملا خوشبحالش نیس. چون با هر دارایی ای سختیاشم همراهش میاد. حالا چه این دارایی همسر باشه چه مال و اموال باشه چه فرزند و شغل باشه و...
خوشبحالت که احساس نمیکنی واقعا حالتو خریدارم😂🫠من از وقتی ازدواج کردم نیاز دیدم الانم یه بی اعصاب روانیه به تمام معنا هستم که همه رو بخاطر اون میخام بقاپم بخدا خیلی بده انگار خودمو از دست دادم اصلا با قلب دوس داشتن خریت محضه!
ازدواج های زمان الانه باید با عقل باشه عاقلی نه با احساس ،اونم بایک شرط فقط دیگه هیچ مشکلی نمیخوره اون خانم در زندگیش با یک شرط قید در سند ازدواجش اون شرط هم این هست که اون آقا حق کوچکترین برخورد عصبی حتی فحش و دشنام و ناسزا توهین و تهمت و برخورد فیزیکی عصبی نداره وحق ازدواج موقت و ارتباط هیچ گونه ارتباط نامشروع نداره واگه یک مورد داشت پذیرا شرط حق طلاق و نداشتن حق حضانت بچه و ادامه زندگی فقط بارضایت خانم
هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.