2777
2789
عنوان

چرا آدما ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 64 پست
نداشتن آگاهی شایسته چیزیه که پیوند رو به پریشونی می‌رسونه.و گر نه این جور هم نیست که ازدواج چیز بدیه ...

چیز جالبیم نیست به نظرم ، نمی‌دونم شایدم مشکل از فکر منه

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

چیز جالبیم نیست به نظرم ، نمی‌دونم شایدم مشکل از فکر منه

ازدواج مانند ققنوس زيبايیه که بال‌های اون تفاهم دختر و پسر هستند ۲ بال هم‌سنگ برای پروازی قشنگ به نام زندگانی.

پس بدا روزی که این ۲ بال همتای هم نباشن که سرانجامش افتادن و ناکامیه!

ایشالله همگی پیوند خجسته و خوشایندی نصیبشون بشه که تنها حالت اون لذت و خوش‌بختی باشه!

آمین یا رب العالمین

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج مانند ققنوس زيبايیه که بال‌های اون تفاهم دختر و پسر هستند ۲ بال هم‌سنگ برای پروازی قشنگ به نا ...

یخورده حرفاتون کلیشه ایه ولی خب ...

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

یخورده حرفاتون کلیشه ایه ولی خب ...

امید داشتن و امید دادن

هر آن چه که دارم ...

بیش از این ببخشید!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

دقیقا و کلا هم فضاش سمیه . خودشون هم نمی‌دونن چی میگن و چی میخوان ، مثلا از نظرشون سن ازدواج ۳۰.۴۰ س ...

حرفتون کاملا درسته 

حالااین وسط ی ادم ساده هم ب پست اینا بخوره، مطمئنا خودش با دستای خودش زندگیشو خراب میکنه

استندبایِ حاجی🙌🏼