2777
2789
عنوان

چرا آدما ازدواج میکنن

521 بازدید | 64 پست

جدی برام سواله ، وقتی بعضی تاپیکا رو میخونم و میبینم چقدررررر زندگی متاهلی مسئولیت و گرفتاری دارع ، چقدر باید سیاست داشته باشی ، همش باید مواظبش باشی خیانت نکنه ، یه موقعهایی حوصله خودتم نداری ولی حوصله یکی دیگر و باید داشته باشی به علاوه ی خانوادش که هر کدوم از اعضای خانوادش یه سازی میزنن ،هر چی می‌گذره بیشتر به این نتیجه میرسم که ازدواج بدرد نمیخوره 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

هیجان خونشون کم میشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خاطر مقایسه با دیگران به خاطر تکرار یک سیکل معیوب به خاطر اینکه بقیه بچه دارند شوهر دارند ما هم باید داشته باشیم 

چرا این همه آدم دماغ عمل می‌کنه این همه آدم به خودش ژل می‌زنه

شبیه بقیه دختراشان همه شبیه هم شدن همه یه سیکل معیوب و تکرار می‌کنند ون خودشون همش با بقیه مقایسه می‌کنند ازدواج بچه پول قیافه

فرار از خانه پدر و سختی هایی که اونجا هست ولی معلومه که خانه شوهرم خوب نیست ولی بعضی وقتا از بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد

خدایا برای من هم مادر باش هم پدر 

کلا زندگی کردن سیاست می‌خواد

من تو زندگیم هیچ وقت از سیاست استفاده نکردم

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

و منی ک احساس میکنم جو این سایت اینطوریهوگرنه این همه ادم همه خیانتکار هستن؟ یا از خانواده هم دبگه ب ...

این صحبتهای من فقط برا این سایت نبود ، اطرافیانمم دارم میبینم 

ازدواج یه کم سیاست میخواد دیگه 

باید به خودت تلقین کنی که حالت خوبه و تو می تونی 😅

ولی جدی ازدواج با آدم مناسب و خوب آرامش بخشه انشاالله خدا نصیب همه کنه 

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕