2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره طلاقم بده ب خاطر اینکه میرفتم بهش میگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2388 بازدید | 94 پست
اره درست میگی صددر ۱۰۰تقصیر خودت بوده اخه دختر این خانواده گدا گشنه و سهمی میخواستی چکار چرا براشون ...

استارتر ۵ سال بعد طلاقش هم باز راجع به همسر سابقش تاپیک بزنه

Aban 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزای مهمی که از تجربه های دیگران متوجه شدم اول اینه که اگر همون اول رفتار طرفم کامل برام مشخص شد چه از خسیس بودن بگیر تا عصبانیت بیش از حد و چیزای دیگه بدون فکر کردن به هیچ چیزی همه چیو بهم بزنم 

دوم اینکه به خانواده طرف مقابلم به شدت دقت کنم چون خیلی میتونن تاثیر گذار باشن داخل خیلی از مسائل

من ب دست و پاش بیوفتم؟ چرا باید کاری می‌کرد ب دست و پاش بیوفتم اخ۷ 😭

چراش رو از خودت بپرس که الان خواسته طلاق بده ناراحت شدی.... 

والا من بودم شوهرم که سالهاست دارم باهاش زندگی میکنم همچین حرفایی میزد، خودم میرفتم درخواست طلاق میدادم 

من چیکار کنم عمرم الکی رفته اسم روم گذاشت عوضی

اشکال نداره

واگذار کن به خدا

و به زندگیت ادامه بده

بعد از هر سختی یه خوشی هست

شاید صلاحت‌ واقعا این باشه ک از دست این انگل نجات پیدا کنی

انقدرم انگل نبود یجاهایی دوسم داشت برام اکثرا گل میخرید وقتی میومد پیشم

کلکش بوده.. فراموش کن گل خریدناشو

بزار پای هواهوس خودش

اینطور ادمی بدرد نمیخوره خواهر قشنگم

چند سالته شما؟

کلکش بوده.. فراموش کن گل خریدناشوبزار پای هواهوس خودشاینطور ادمی بدرد نمیخوره خواهر قشنگمچند سالته ش ...

میرم ۲۶ سال 

چند وقت پیس میگفت نمیخام بخاطر رابطه باهات بمونم 

فهمیدم ک نگو بخاطر رابطه جنسی بوده بیشتر کاراش 

این همه بهش مهربونی کردم دوسش داشتم هیچوقت ب چشمش نیومد 

میرم ۲۶ سال چند وقت پیس میگفت نمیخام بخاطر رابطه باهات بمونم فهمیدم ک نگو بخاطر رابطه جنسی بوده بیشت ...

نر جماعت همینه... من نامزدی ام گاهی باهام بداخلاقی میکنه مث سگ پشیمون میشم ک چرا نامزد کردم.. نه مهرتو ببخش نه کوتاه بیا.. اما قیدشو‌بزن 

نه پیام بده ن زنگ بزن و‌نه پیگیرش باش و‌مدام به بدی هاش فکر کن

نر جماعت همینه... من نامزدی ام گاهی باهام بداخلاقی میکنه مث سگ پشیمون میشم ک چرا نامزد کردم.. نه مهر ...

مشکل اینکه ما روزای خوبم زیاد داشتیم 

یجاهایی واقعا باهام خوب بود هوامو داشت اما یجاهاییم بدترین بلاهارو سرم می‌آورد 

درکل پنجاه پنجاه بود 

میدونی مشکل اینه عقد پ الکی و عمدا طولانی کردن 

اگر زودتر عروسی می‌گرفت این اتفاقا نمی‌افتاد 

مشکل اینکه ما روزای خوبم زیاد داشتیم یجاهایی واقعا باهام خوب بود هوامو داشت اما یجاهاییم بدترین بلاه ...

اره این اتفاق نمیوفتاد اما..چرا باید با کسی زندگی کنی ک خسیسه؟ خانوادش دخالت گرن

بهت بیماری جنسی داده این ینی با کسای دیگه ای هم بوده.. چرا باید با چنین ادمی زندگی کنی؟

روزای خوب رو‌فراموش کن و‌اجازه نده با روح و روانت بیشتر از این بازی کنه