2777
2789
عنوان

اینجا مجرد سی به بالا داریم⁉️

144 بازدید | 17 پست

دوست دارم بدونم احساستون در مورد ازدواج چیه 

خودم در شرف ۳۰ سالگیم و خب آدمایی که سر راهم تا حالا قرار گرفتن مناسب نبودن ولی در عین حال خب به ازدواج هم خیلی فکر میکنم

دیدگاه شما چیه

آیا امید دارید یا نه؟

اصلا به این موضوع فکر میکنید و براتون مهمه یا نه؟

لطفا نظراتتونو بفرمایید😊

به لطف خدا، سال ۱۴۰۴ صفحه جدید زندگیم باز شد 💍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دهه شصتی ها رو می بینم که تازه ازدواج کردن و خیلی هم خوشبختن به نظرم اصلا نگران نباش به موقعش آدم مناسبش سر راهت قرار میگیره 🙂

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕

من ۳۷ هستم راستش قبلا خیلی برام مهم بود ولی خب الان برام بی اهمیت ترین مسئله ازدواج شده 

چون مسائل مهم تری دارم ک بهش فکر کنم 

و اینکه زندگی همینجوریش قشنگتر و لذتبخش تر هست ک بخوام ب زندگی متاهلی فکر کنم گلم 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

از نظر مادرم فرمانده ترشیده هام😂🤝2۰سالمه

😑😂

منم خانواده پدریم خیلی اصرار دارن دختر قبل ۲۰باید ازدواج کنه تا چشم و گوشش مثلا زیاد باز نشه

از اونجایی که مادر و پدرم از دوتا شهر مختلفن به لطف مامانم عقاید بابامم تغییر پیدا کرد ولی خانوادش ول کن نبودن که چون همه دخترای فامیلمون عروس شده بودن ب من میگفتن ترشیده دیگه آخرش ۱۹ سالگی ازدواج کردم😁

باربی_سایت🎀

من عقد کردم و دارم جدا میشم واقعا متوجه عجله برای ازدواج نمیشم ک بعضیا چقدر حساسن رو ازدواج کردن،بخدا هیچی نداره هیچیییی.....زندگی کلی قسمتهای قشنگ دیگ داره ب غیر از ازدواج

😑😂منم خانواده پدریم خیلی اصرار دارن دختر قبل ۲۰باید ازدواج کنه تا چشم و گوشش مثلا زیاد باز نشهاز ا ...

دقیقا 

دیگه منم امسال ازدواج نکنم فامیل دبه هاشون میارن خونه

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

دقیقا دیگه منم امسال ازدواج نکنم فامیل دبه هاشون میارن خونه

به حرف فامیل ازدواج نکنی خداشاهده من اصلا حرفشون مهم نبوده قشنگ تو روم میگفتن هرهر میخندیدن

ولی خب عشقم اومد خواستگاری دیگهههه نمیشد بگم نه😂

باربی_سایت🎀