2777
2789
عنوان

بیاین بگین کارم بد بود یا خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 25 پست
حالا به بابام گفتم اون خونه که به اون دادی و سهام به منم باید بدیاین جمله ای که نوشتی منظورت کادوبود ...

عزیز امضات 

این نوشته مال خودته یا از جایی برداشتی 

خیلی قشنگه

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا
عزیزم تو هم ازدواج میکنی بالاخرهاون خواهرتم اکه به اشتباهش پی برده دیگه سرزنشش نکنید چون ممکنه سر خو ...

نمیدونم ولی فک نکنم چون زیاد تلاش نکرد و‌ ناراحت نیست زیاد 

من سرزنشش نمیکنم وقتی اذیتم میکنن همشون خب چیکار کنم تازه من خیلی سعی کردم آشتیشون بدم

الانم اینجا گفتم تا بدونن جریانو 

چون چندبار الکی قضاوت میکردن گفتم بحث نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی فک نکنم چون زیاد تلاش نکرد و‌ ناراحت نیست زیاد من سرزنشش نمیکنم وقتی اذیتم میکنن همشون خ ...

به هر حال ما از رابطه بین شما دو خواهر خبر نداریم 

شاید واقعا اذیتت کرده که احساست بهش خوب نیست

ولی من مجرد بودم دویت داشتم بابام همه چیزا رو بده خواهرام الانم همینطورم 

بنظرم سعی کن باهاش خوب باشی و مقایسه نکنی تا کمتر غصه بخوری 

بعضی وقتا باید خودمون شرایط بدمون رو به زور خوب کنیم 

عزیز امضات این نوشته مال خودته یا از جایی برداشتی خیلی قشنگه

قسمت اولش که مال خودمه😄😄

قسمت دومش نوشته دکتر کاتوزیان هستش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به هر حال ما از رابطه بین شما دو خواهر خبر نداریم شاید واقعا اذیتت کرده که احساست بهش خوب نیستولی من ...

من اصلا نمیخوام‌و‌نمیتونم خوب باشم کاری به اون ندارم من پدر مادرم بهش دادن از اونا خواستم

من اصلا نمیخوام‌و‌نمیتونم خوب باشم کاری به اون ندارم من پدر مادرم بهش دادن از اونا خواستم

باید صبر کنی تا به وقتش جواب تاپیکت هم بخوام بگم کار خوبی نکردی 

موفق باشی عزیزم 

خخخ اولش رو میدونم

گفتم ریا نشه نبندم به دکتر کاتوزیان🤣🤣

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "