ما ی ماشینی داریم ک پدرم داده بود ب من خب ماشین نسبتا خوبی هست ولی خرجش خیلی گرونه خلاصه اینکه این ماشین ما موتورش خراب شد کلی خرجش کردیم و نامزدم( دوست پسرمه ولی خب قصدمون جدیه) خودش با میل خودش کمکم کرد ماشینو درست کردیم که خب منم قطعاااا قراره پولشو پس بدم این ماه
حالا ما قراره ماشینو بفروشیم و پدرم گفته با پولش هر ماشینی میخوای برا خودت بخر نامزدم میگه پولتو بذار رو پول من وام ازدواجم بگیریم ی خونه بخریم بنظرتون منطقیه؟ بعد اینکه ما خودمون مستاجریم من میخواستم این پولو بخوابونم بانک یکمم بذاریم روش ی خونه بخرم برا خودمون چون پدرم وضعیتش خیلی بهم ریخته و دلم براشون میسوزه الان باید ب فکر پدر مادرم باشم یا خونه خودم برا ازدواج؟ لطفا کمکم کنید چ راهی درسته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا گفتم دم عید بیایین میگه بیاییم فعلا با پولت طلا بخر وام بگیریم منم پول بذارم خونه بخریم
حالا پسره پولتو نخوره. بگو اول بیا خواستگاری تا بتونم وام ازدواج بگیرم
ب نظر من خودت مهم تری ازدواج کردی ب اندازه پولت دنگ خونه ب نام خودت بزن و اینک بعد ازدواج خونه داشته باشی خ بهتره
میتونی یکم از پول ماشینو بدی بابات
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙