2777
2789
عنوان

خواهرم دماغشو عمل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 37 پست
آقا یه سوال بعد عمل بینی ، که مثلا خیییلی بعد هاااش ، شکل دماغ عوض میشه؟؟؟ ، یا مثلا سربالاییش افتاد ...

ببین بستگی داره

من سال ۸۶ عمل کردم سربالاییش همونجوری که روز اول بود همون شکلیه

ولی تویه بینیم حس میکنم راه نفسمو بعد از یه مدتی داره کیپ میکنه

دارم دنبال دکتر ترمیمی میگردم برم ترمیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش کی عمل کردی؟

دکتر بیکایی سمت پارک  ساعی

https://daigo.ir/secret/11814854596                          هَر جاده ای کِـ خاکیه بی راهِه نیست...👌✔️                      ❤️💙🤍💚 🎶⛈️🍀🩷🩵💛💜          

ببین بستگی دارهمن سال ۸۶ عمل کردم سربالاییش همونجوری که روز اول بود همون شکلیهولی تویه بینیم حس میکن ...

آها ، پس دکترت خوب بوده ، چون یکی ار فامیلامون عمل کرده ، تقریبا ۳ سال میگذره ، ولی خب قوسش رفته ، یه حالت صاف و افتاده طور پیدا کرده ، بعضی وقتام تو نفس کشیدن به مشکل میخوره بدبخت

🎈🍷🧣

آها ، پس دکترت خوب بوده ، چون یکی ار فامیلامون عمل کرده ، تقریبا ۳ سال میگذره ، ولی خب قوسش رفته ، ی ...

عاره خیلی دکتر خوبیه من اصن توو خوندن نظرات ازش بد ندیدم

اون احتمالن براش پایه خوب نزدن

۳سال خیلی زوده برای اُفت

گوشتیه؟منم پنج ماهه ورم داره خیلی شبیه عملیام نیس ممم نیمه فانتزیه

ببین معمولی بود والا دماغ خودشم خوب بود یه سر برآمدگی داشت دماغش چیمیگن فکر کنم دماغ عقابی بهش میگن یه کوچولو اونطوری بود 

ببین معمولی بود والا دماغ خودشم خوب بود یه سر برآمدگی داشت دماغش چیمیگن فکر کنم دماغ عقابی بهش میگن ...

منم همه میگفتن خوبه ولی عمل کردم

چون غوزداشت وبخاطرافتادگیش

عکسشومیشت ببینم منم عکسموبزارم

خدارو شکرمبارکت باشه

قربونت سلامت باشی 🌹

https://daigo.ir/secret/11814854596                          هَر جاده ای کِـ خاکیه بی راهِه نیست...👌✔️                      ❤️💙🤍💚 🎶⛈️🍀🩷🩵💛💜