2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 60111 بازدید | 479 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردی الان که اقدام کنی مستقیم میگیره 

دوست من بعد چهار سال اقدام حامله شد 

خود منم تقریبا چندین ماهه اقدامم نگرفته

هرچی سنتون بره بالا شرایط بدتر میشه

حوصله بچه داری میاد پایین

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

28یه دونه میخام ولی خب نه همین الان که برم اقدام

توروخدا توروبه قرآن به جون عزیزانت اگر بچه اوردی فقط یدونه بیار

همیشه پیام منو یادت باشه 

من با بچه دوم به مرز خودکشی رسیدم نمیدونی چه عذابی دارم میکشم پوستم کنده شده بخدا هرروز دارم آرزوی مرگ خودم یا بچمو میکنم بسکه اذیتم میکنه بسکه وقت کم میارم تازه شوهرمم حامیمه مشکل مالی و مریضی و هیچی نداریم ولی دهنم سرویس شده فقط خدا به دادم برسه 😭😭😭😭

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

استارتر عزیز با هم همسنیم و شوهر منم ۳۶ سالشه و باردارم،ببین توی این موضوع به حرف هیچکس جز احساس درونی خودت گوش نکن،زندگی فرمول ریاضی نیست که واسش عدد و زمان تعیین کنیم هرکس شرایط خاص خودشو داره اما اصلاااا فکر نکن که سن همسرت بالاست ببین اولین فاکتور واسه پدر خوب بودن توی مردا درک و سواد و شعور بالا و بعد هم شرایط مالیه بقیش همش حرفه الان شوهر من ۳۶ سالگی داره پدر میشه حتی دکتر زنانم باهام میاد یه جوری مراقب منو نی نیه که حتی باشگاهشم چند وقته نمیره میگه میخوام کنارت باشم شاید چیزی لازم داشته باشی ولی برادرشوهرم ۲۰ سالگی پدر شده پوست جاری کنده شده خودش میگفت دائم دنبال رفیق بازی بود اصلا در بند بچه و زن و زندگی نبود،پس با دید باز فکر کن و تصمیم بگیر اگر شرایط مالیتونم خوبه دیگه اصلا به هیچی فکر نکن بهترین بیمارستان خصوصی میری تحت نظر متخصص زایمان میکنی اصلا اذیت نمیشی،امیدوارم خوشبخت باشی

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

چقد اینجا براشون افتخاره زود بچه اوردن

بعد ی جور میگن فاصله سنیش با بچش زیاد میشه!

کجا زندگی می‌کنید ک سریع باید ده تا شکم بیایید وگرنه شرفتون میره با فاصله سنی؟

مردم چکاره هستن ک ب خاطرشون باید بچه بیاریم؟

ی عالمهههه پدر فرزند دیدم ک فاصله سنیشون زیاد بود و پدر خیلی هم آپدیت بود و درک می‌کرد 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
استارتر عزیز با هم همسنیم و شوهر منم ۳۶ سالشه و باردارم،ببین توی این موضوع به حرف هیچکس جز احساس درو ...

منم شوهرم ۴۰ سالشه، خودش شبا به بچه هام شیر میده.

چون این چند ماه خوب نخوابیدم، اذیتم.

بعد زایمانم ۲ شب بستری بودم، خودش پیشم موند.

28یه دونه میخام ولی خب نه همین الان که برم اقدام

اخی خیلی کوچولویی اخه صبر کن پیر شدی وقتشه

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
توروخدا توروبه قرآن به جون عزیزانت اگر بچه اوردی فقط یدونه بیارهمیشه پیام منو یادت باشه من با بچه دو ...

تا این حد؟

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم من هنوز بیست و سه سالمه 

دکتر ترسونده بود منو 

جوری که فکر میکردم قرار نیست به راحتی بچه دار بشیم 

فک میکردم قراره چند سال اقدام باشیم حتی برنامه داشتیم بربم تهران 

برا همین بعد ازدواج اصلا جلوگیری نکردیم منو شوهرم 

و یه دلیل دیگه اینکه شوهرم سی سالش بود و از نظر من سی سال خیلی زیاد بود حداقل تو این سن دوتا بچه باید می‌داشت اما خب ببیست و هشت سالگی تازه اومد خاستگاری 

دیگه جلوگیری نکردیم بدون جلوگیری شیش ماه طول کشید اقداممون بگیره 

الان بچم بغلمه خداروشکر 

الان ترسم برا بچه دومه که حرف دکتر درست دربیاد و خیلی چشم انتظار بمونیم و دیر بشه برا بچه 

از طرفی دورواطرافم خیلی دیدم یائسگی زودرس گرفتن از نزدیک ترین افرادم زیر سن سی و پنج و اینا 

برا همین میخام تا دیر نشده دست بجنبونم 

منم میترسم مثل اونا یائسگی زودرس بگیرم 

سن شوهرم هم که خیلی برام مهمه 

باز به نظرم الان که سی سالشه هم دیر بچه دار شده 

البته اینم بگم که مادر شدن مسولیت خیلی خیلی بزرگیه 

یکی میاد تو زندگیت که تمام عمرت صرف تربیت و بزرگ کردنش میشه و حتی برای ناخن های بلندش که نکنه بزنه تو صورت خودش صورتشو خش بده هم دل نگرون میشی 

به نظر من سن شوهرت زیاد شده یکم دیگه چهل سالش میشه میبینه هنوز بچه نداره 

همه چیز هارو در نظر بگیر اگه میخای بچه بیاری شرایط سلامتی خودت رو حتما درنظر بگیر سن خودتونو در نظر بگیر آمادگی ذهنی و جسمی رو هم درنظر بگیر اگه میتونی بسم الله 

و الا عزیزم درد و این چیزا برا همه خانما هست همه خانمایی که باردار شدن درد زایمان رو چه طبیعی چه سزارین کشیدن هر چند سخت قرار نیست بچه رو بالا بیاریم و درد نکشیم حین زایمان ولی اون لحظه ای که بعد زایمان بچتو میبینی حس می‌کنی هیچ کس رو نمیتونی این جوری دوست داشته باشی حتی مردی که عاشقش شدی 

اینم بگم اگه از درد زایمان می‌ترسی بزار بهت بگم که هیچ کس به اندازه من سوسول و مامانی نبود و از درد نمیترسید و فوبیای زایمان نداشت من سزارین نمی‌ترسیدم اما طبیعی میترسیدم اما خودمو از همون روز اول که فهمیدم باردارم برا طبیعی آماده کردم اول ذهنی آماده کردم و پذیرفتم این مسأله رو یه ماماهم بود خیلی کمک کرد بهم از لحاظ ذهنی و جسمی آماده کنم خودمو

و از یکی دو ماه قبل از لحاظ جسمی هم خودمو شروع کردم آماده کردن دیگه شدم کسی که انگار انگار این دختر همون بود که از زایمان طبیعی خیلی میترسید و اینو همه میدونستن و فهمیده بودن 

طبیعی هم زایمان کردم راضی هم بودم فقط هم گاز بی حسی استفاده‌ کردم اپیدورال خواستم برام انجام ندادن اما از زایمانم خیلی راضی بودم طوری که اگه بخام به بچه دوم فک کنم از زایمانش ترسی ندارم 

البته عزیزم بدن هر کس با نوعی از زایمان بیشتر کنار میاد یکی بود کنار تخت من طبیعی آورده بود اما تا خودش نگفت طبیعی آوردم من فک میکردم سزارین کرده 

خیلی ها هم بودن سزارین کردن اما انگار طبیعی آورده بودن 

بستگی به بدن خودت داره عزیزم مطمئن باش خدا خودش یه قدرتی بهت میده حین زایمان که خودت هم باور نمیکنی 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
توروخدا توروبه قرآن به جون عزیزانت اگر بچه اوردی فقط یدونه بیارهمیشه پیام منو یادت باشه من با بچه دو ...

عزیزم اختلاف سنی بچه هات کمه با هم؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛