2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 60119 بازدید | 479 پست

عزیزم شوهرتم سن کمی نداره حق داره،هدف مرد ازازدواج تشکیل خانواده وداشتن بچه است دیگه 

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد نیست؟؟؟۲سال دیگه این آقا ۴۰سالشه بچه ش بشه ۴۰سال این آقا ی ۸۰ ساله س؟؟؟آیا میتونه بچه شو درک کن ...

نه زیاد نیست...  40 سال مگه بچست یا مدرسه میره، تو همه چی اینطوری حساب کتاب میکنی؟

بچه می‌خوام ولی نه آلان 😐

اتفاقا اونقدر حس خوبیه مادرشدن 

دردش هم اونقدر زیادنیست 

موقع زایمان اگر سزارین باشه بی حسی می زنند 

بعدشم مسکن میدن فقط موقع بلندشدن یک مقدار دردداری 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

هیچی بگو برو زن دیگه بگیر من توان ندارم

واقعا که

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

28یه دونه میخام ولی خب نه همین الان که برم اقدام

سن خودتم خوبه که بچه بیار اختلاف سنیتون میره بالا

من ۳۱سالمه ۳تا دارم

این آخری برا درس دادن بچه ها اذیت میکنه وگرنه هیچوقت ناشکری نمیکنم

چیزی بنام تو هست

چیزی بنام خانم نباشه نمیشه بچه آورد؟؟؟؟

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
نه زیاد نیست... 40 سال مگه بچست یا مدرسه میره، تو همه چی اینطوری حساب کتاب میکنی؟

شما پیام ایشون رو دوباره بخون

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

ببین من الان ۳۸ سالمه .‌ همسرم ۴۳ 

از اول بچه‌ نمیخواستم‌ . اما پل های پشت سرمو‌ خراب نکردم . تخمک یا جنین فریز کن که بعدا اذیت نشی 

حالا شاید چند سال دیگه نظرم عوض شد انتقال بدم . خیالمم راحته

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من الان ۳۲ سالمه با تنبلی تخمدان متاسفانه باردار نمیشم

دقیقاااا مثل من.

دهنم سرویس شده

زندگی ندارمم اصلا

من از خدام بود اقدام کنم بگیره

دکترام کهذهیچی حالیشون نیس

خدا نمیخواد برامون خیلی سخته اسی خیلی سخته بیار اصلا از کجا معلوم زودی بچه دار بشید .من که آرزوی مرگ میکنم بخاطر نازایی ام

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

نمیخوای قبول نکن 

مردا همه کارای بچه رو میندازن رو دوش زن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

به حرف اینا گوش نکن چون خودشون بچه انداختن تو دامنشون کسی که بچه نداره یا دوست نداشته باشه در حال حاضر بچه داشته باشه طرد میکنن

مسولیت بچه صفر تا صد از حاملگی زایمان تا موقعی ک بزرگ شه با تو هست

پدرش میخواد دست کنه جیبش نهایت هزینه هارو لطف کنه اگه خودت آماده نیستی اصلا نیار مخصوصا ک اگ یکی،دو سال اول ازدواجتی اگر میخوای مطمن باشی استرس نداشته باشی ک بعدا نشه و فلان خودتو شوهرت برید چکاپ کامل بدین خیالت راحت شه ولی شوهرت سنش زیاده باید روز اول طی میکردی باهاش حداقل سه چهار سال بگذره از زندگیتون