2777
2789

تو عقد که بودیم خیانت کرد چتای عاشقانشو خوندم نامزدم به اون طرف عشقم عشقم زده بود که تودش گفت اون طرف دختر نبوده پسر بوده🫠چشم چرون که بود،خسیسی و پنهونکاری مالی و حقوقشو نصف چیزی ک میگرفت ب من میگفت،همه چیش مامانش خبرداشت،پرخاشگری به شدت زیاد سر ساده ترین چیزا مثلا چرا فلان چیز از دستت افتاد،نمیدونم ظرف نشستی ک ر..یدی  و توهینهای این شکلی،هرکاری میخواست بکنه باید مادرشو برادرش تایید میکردن،حتی به مشکل خوردیم مشاوره ازدواج هم مامانشو برده بود با خودش پیش مشاوره،با چشمام مثلا دیدم دستشو اورده بالامنو بزنه میگفت توهم زدی میخواستم صورتمو بخارونم...،بعد امشب مامانش زنگ زده ک تو زندگی پسر منو بهم ریختی افسردگی گرفته و...اخه یه ماه به عروسی رفتم تقاضای طلاق دادم همه چیرم بخشیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخاد،عذاب وجدان بگیری برگردی شاید

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

ول کردم بخدا ولم نمیکنن،بعد اقا یه جوری موش شده ک اصلا هیچ گس باورش نمیشه این ادم چقدر تو تنهایی وحش ...

اه چقدر بدم میاد از اینجور آدما خودشونو پیش بقیه فرشته نشون میدن ولی نمی‌دونن چه شیطان صفت هوایی ان