2777
2789
عنوان

دلم عروسی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه حسرت اونایی که چندسال یه بار عروسی میرن رو میخورم فامیلای عزیز ما از بس طلاق میگیرن سالی ده تا نامزدی و عقد و عروسی اقوام درجه یک رو داریم انقدر خرج مراسمات اینا کردیم جایی برای پیشرفت اقتصادی خانواده نمونده که😐💔

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

همیشه حسرت اونایی که چندسال یه بار عروسی میرن رو میخورم فامیلای عزیز ما از بس طلاق میگیرن سالی ده تا ...

😂😂منم حسرت تورو میخورم پوسیدم تو این خونههه

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

کاش عروسی من بود تو رو دعوت میکردم بخداقرار بود بعد ۱ساا ونیم دوستی بدبختی مکافات عقد کنیم دوست نامر ...

چقدر کثافت انشالله خدا جوابشو میدم عزیزم خیلی سخته میدونم

چقدر کثافت انشالله خدا جوابشو میدم عزیزم خیلی سخته میدونم

مرسی عزیزم برام دعا کن از تیر تا الان فقط دارم گریه میکنم دیگه نه غذایی لب زدم نه میدونم زندگی یعنی چی بزور یکم باز بهتر تیر شدم ولیخب ضربه خیلی بدی خوردم 

😂😂منم حسرت تورو میخورم پوسیدم تو این خونههه

ما شورشو در آوردیم خسته شدم دیگه😂🤦‍

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

مرسی عزیزم برام دعا کن از تیر تا الان فقط دارم گریه میکنم دیگه نه غذایی لب زدم نه میدونم زندگی یعنی ...

شاید حکمتی بوده و قراره بهتر از این چیزا برات پیش بیاد میدونم سخته حق داری ولی دیگه چیزی که تموم شده سعی کن به زندگی برگردی