چندساله عروسی نرفته ی چندتا هم بود دو سه تا شرایط جور نشد بریم خیلی دلم ی عروسی میخواد حال و روحیم عوض شه واقعا اگه هم باشه معلوم نیست بریم یا نه چون بابام هی میخواد بگه من حوصلله ندارم برم ی شهر دیگه عروسی درصورتی که دو سه ساعت راه بیشتر نیست واقعا دیگه دارم میمیرم عروسی میخواممم یکی هم بود تازگی اما ی فامیلامون فوت شد معلوم نیست کی بگیرن دیگه 😭😭
همیشه حسرت اونایی که چندسال یه بار عروسی میرن رو میخورم فامیلای عزیز ما از بس طلاق میگیرن سالی ده تا نامزدی و عقد و عروسی اقوام درجه یک رو داریم انقدر خرج مراسمات اینا کردیم جایی برای پیشرفت اقتصادی خانواده نمونده که😐💔
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
مرسی عزیزم برام دعا کن از تیر تا الان فقط دارم گریه میکنم دیگه نه غذایی لب زدم نه میدونم زندگی یعنی چی بزور یکم باز بهتر تیر شدم ولیخب ضربه خیلی بدی خوردم
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه