2777
2789
عنوان

وای وای امشب یه چیزی تو کوچمون دیدم بدنم ب لرزه افتادباورنکردنی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای حالم دگرگون شد رفتم طرفشون گفتم شما خونتون کجاست برید خونتون دیگه نبینم اینجا بیاین ب اون کو ...

بنظرم برو صحبت کن

چیزیه که باید بدونن تا تصمیم درست بگیرن نسبت به بچشون

آینده اون بچه ها داره ازبین میره، برو بگو وظیفته

ولی هیچ کار اضافه ای نکن، فقط برو اطلاع بده بگو من اینو دیدم فقط خواستم اطلاع بدم همچین چیزی دیدم، دیگه تصمیم با خودتون

مثل من نکنی یه وقت خودت ورود نکنی به قضیه یا با بچه ها صحبت کنی نصیحت کنی که میای ثواب کنی قطعا کباب میشی

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

وای خدایا اینا دیگه چشمو گوششون باز شده چکار میشه کرد

میبرن پیش روانشناس و روانپزشک، تا جای خیلی زیادی درست میشه قضیه خدا بزرگه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بنظرم برو صحبت کنچیزیه که باید بدونن تا تصمیم درست بگیرن نسبت به بچشونآینده اون بچه ها داره ازبین می ...

بخدا توش موندم چکار کنم ب نظرتون برم حرف بزنم کار اشتباهی نیس

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  
بخدا توش موندم چکار کنم ب نظرتون برم حرف بزنم کار اشتباهی نیس

نه براچی اشتباه باشه؟ اتفاقا بنظرم وظیفه شرعیته چون اون بچه ها هنوز کوچیکن نمیفهمن دارن چیکار میکنن و باید پدر مادرشون حواسشون بیشتر جمع کنن 

شاید همین تلنگر شما باعث بشه کلا دیگه سمت اینکارا نرن 

بخدا فضای مجازی گند زد ب همه چی

اره دقیقا.... 😞😞😞