2777
2789
عنوان

بهش بگم یا نگم

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 19 پست
خب اصلا چیژی درموردش نگین

باشه پس.. 

حس میکردم اگه چیزی نگم ادای ادمای خوبو در اوردم

در کل خیلی ممنونم🙏🏻

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان باید چیکار کنم؟اصلا یه شخصیتی پسره داره که من عارم میاد حتی بگم با این حرف زدمهوف

تا توانی می‌گریز از یار بد. یار بد بدتر بود از مار بد.

مار بد تنها تو را بر جان زند. یار بد بر جان و بر ایمان زند

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

تا توانی می‌گریز از یار بد. یار بد بدتر بود از مار بد.مار بد تنها تو را بر جان زند. یار بد بر جان و ...

👌🏻👌🏻👌🏻بسیار درسته

متشکرم 

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️