2777
2789
عنوان

چون چادر میپوشم همه یه جوری نگام میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 112 پست

اتفاقا برای مردم چادر جذاب تره هی میبینن تو چه شکلی هستی ک خواستی بپوشونی خودت و که کم تر خوشگل باشی.

😁

بعدشم این دوره زمونه هرکی بخاطر مردم کاری می کنه تهش جز پشیمونی نیس خود دانی.

هرکاری میکنی ان شاءالله خدا وامام زمان ازت راضی باشن .

پیامبر ب عمار گفتن اگر دیدی همه مردم ب یک راه میرن و علی علیه السلام ب راه دیگری تو با علی علیه السلام باش.

حالا دیگه خودت میدونی گل.

چادر

یک حجاب ملی و ایرانی هست. روی دیواره های تخت جمشید هم هست. سر زنان پادشاهان ایرانی هم هست توی عکس هاو...

حالا بقیه دیدشون هرچی هست چ اهمیتی داره.

تو آخرالزمان موقعی میرسه ک نگه داشتن دین از زغال داغ در دست سخت تر هست... 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
بچه‌ها خیلی ها ازادی رو با ولنگاری اشتباه گرفتنمن یه زنم ولی وقتی خانمایی میبینم ک راحت راه میرن و ت ...

اگر برهنگی تمدن است پس حیوانات متمدن ترینند. 

یک عده واقعا حیوانیت و با واژه آزادگی اشتباه گرفتن وخودشون وجامعه رو دارن ب فنا میدن . ان شاءالله خداهمه مارو هدایت کنه 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر اعتقاد و پوششی قابل احترام نیستوقتی کسی دستور واجب حجاب از پروردگارشو نادیده بگیرهچرا باید محترم ...

جمله اول تون درسته اما با ادامه اش موافق نیستم ، ممکنه کسی کلا معتقد به اسلام و دین نباشه ، یا معتقد به متفاوت بودن شرایط زمان و مکان دستورات دینی باشه ، مثلا ازدواج دو خواهر با یک مرد برای حضرت یعقوب مشکلی نداشت اما برای مسلمان ها حرام شد ، دو حالت متفاوت در زمانه های متفاوت ، نظر بعضی افراد درباره حجاب هم همینطوره 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

واقعا براشون متاسفم دوست منم سر همین موضوع میخواست از فرهنگیان انصراف بده فقط چون می‌گفت مردم خیلی بد نگاه میکنن، اینا خجالت نمیکشن واقعا😑

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

اتفاقا برای مردم چادر جذاب تره هی میبینن تو چه شکلی هستی ک خواستی بپوشونی خودت و که کم تر خوشگل باشی ...

عزیزم فقط یه چیزی ، اینطور که شنیدم توی تخت جمشید تصویر هیچ زنی وجود نداره و اون افراد که شما مد نظرتون هست آشپز های دربار هستن با لباس مخصوص شون

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

منم چادرسرم می کنم 

جاهایی هست که هیچکس روسری هم نداشته ولی من چادر داشتم و اصلا و ابدا هم حس بد نگرفتم 

من با حجاب بودم اما چادری نبودم بعد جریانات حجاب و اینا تصمیم گرفتم چادرسرم کنم و عاشقش شدم 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

قدیما کسی چادر می پوشید می گفتن مذهبیه.  الان کسی می پوشه فکرمی کنن یکی از افراد حکومتیه یا شوهرش تو کاریه.  ولی با این وجود من می پوشم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منم چادری ام اما اتفاقا هر کی میبینه خوشش میاد میگه بهت میاد و دوست دارن اونام با حجاب شن

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

منم یکم سخته

تازه از وقتی اومدم تهران سخت تر شده برام

ولی خب سعی می‌کنم با رفتارم نشون بدم اشتباه میکنن

منم تاحالا حتی یکبار کسی رو از روی پوشش قضاوت نکردم

بی احترامی هم ندیدم فقط حس می‌کنم خیلی جاها فقط من چادر سرمه و این عجیبه براشون

🙂

عزیزم فقط یه چیزی ، اینطور که شنیدم توی تخت جمشید تصویر هیچ زنی وجود نداره و اون افراد که شما مد نظر ...

ممنون عزیزم از پیامتون . من اولین باره اینطوری میشنوم نمیدونم والا. ولی عکسای زنان پادشاهان هست. حتی توی شاهنامه فردوسی هم اومده حالا شعرش و بزنین میاد.دوران قاجاریه هم نگاه کنید اون پوشش مخصوص خانم های ایرانی بوده. ب هرحال چادر اصلش ایرانی هست. و اعراب عبا داشتن. که همون چادر جده و لبنانی و... است چادر سنتی مخصوص ایران بوده  

و اصلا زنان پادشاه موی سرشون هیج کس نمیدیده ولی زنان کارگر باید گیسوانش بیرون بود. نشونه شون بود. 

این که فلسفه حجاب را درک نکردی برات مشکل ساز شده.

پوشش امر دلبخواه نیست که هر کس هر جور هواست بپوشه.

شما هم اگر با چادر اذیت میشی بذارشدکنار تا خداقل ارزش چادر پایین نیاد

راحتی و سلامتی روان را برای خودت تامین کن

متاسفانه خانمهای بی حجاب اکثرشون یه حس کینه و عقده عجیبی به محجبه ها خصوصا چادری ها دارن،روز به روز هم دارن بدتر میشن با یه حالت غرور و تبختری راه میرن و به بقیه نگاه میکنن که انگار تلاش کردن و یه دستاوردی دارن!

بعضی هاشون که انگار رو ابران