2777
2789
عنوان

دهنم بوی بد میده همه ازم دوری میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 25 پست

از معدته مشخصه

این دستورو انجام بده حتما خوب میشی ولی تا یه هفته انتظار جواب گرفتن نداشته باشه ولی تا یماه بخور دیگه دائم خوبه خوب میشی 

هر شب قبل خواب. نصف لیوان عرق نعنا دو سوم لیوان گلاب یه قاشق بارهنگ بذار ده دقیقه بجوشه بعدش با عسل یا نبات بخور اگه خواستی با عسل بخوری بذار یکم ولرم شه بعد عسل قاطی کن.

و میخوای فوری بوی دهنت خوب شه برو یه قرص خوشبو کننده دهان قرص لاکتوگام بگیر یا شب قبل خواب یا صبح تو دهنت بذار کم کم با بزاق دهنت ابشه کلا بوی دهنت رفع میشه 

حتما اون ترکیب عرق نعنا و بارهنگ رو بخور تا مشکل معدت حل شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهشششش میکنم بگید

من خودم استفاده نکردم و آشنایی ندارم ولی شنیدم تراست خوشبو کننده دهان داره ،ولی اول ببین شاید دندانهاتون خرابن شاید مشکل معده داری که حل بشه مشکلتون برطرف میشه ... بعد یه تحقیق کن ببین اگر این محصول بدرد میخوره استفاده کن 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

دندون و لوزه و معده رو دوستان گفتن اگه هیچکدوم از این مشکلاتو نداری 

چند علائم داری؟
خلط دارید
احساس سرما
یخ کردن دست و پا
چین و چروک پوست
کاهش حافظه
ضعف بینایی
افزایش اشتها
ابریزش بینی
خوابیدن در جمع
درد زانو و پا