2777
2789
عنوان

کاشکی شوهرم مثل روزای اول آشناییمون بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 76 پست
آخه در این حد؟جایگاه ما تو خونه عوض شده.انگار من مردم همش محبت میکنم نازشو میکشم اون اصلا سمت من نمی ...

باهاش صحبت نکردی ببینی دلیلش چیه؟

شاید اخیرا ب مشکلی چیزی خورده یا حال و احوالش خوب نیست . 

بنظرم باهاش صحبت کن شاید خودش حواسش نیست 

همه مون همینیم دیروز شوهرم گفت تو دیگه دوتا بچه داری هیچکس نگاهت نمیکنه ☹️اون اوایل انقد حساس بود رو ...

منم اوایل ازدواج تاسرکوچه میرفتم بایدبهش میگفتم الان برم ساعت 12شب برگردم هیچی نمیگه🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به اون شوری نه به این بی نمکی حد تعادل نداره

اصلا،احساس میکنم از یه ساختمون چند طبقه پرتم کردن پایین.

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

همه مون همینیم دیروز شوهرم گفت تو دیگه دوتا بچه داری هیچکس نگاهت نمیکنه ☹️اون اوایل انقد حساس بود رو ...

می گفتی بچه هارو از خونه بابام آوردم؟برا توئن دیگه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

باهاش صحبت نکردی ببینی دلیلش چیه؟شاید اخیرا ب مشکلی چیزی خورده یا حال و احوالش خوب نیست . بنظرم باها ...

چه ربطی به مشکل داره هیجان دوران نامزدی که بعد5سال زندگی زنده نمیشه

ببین همه همینن حتی اونایی که شیش ماه بعد عقدشونم طلاق میگیرن اولش خوبن

نه من مردای عاقلی رو دیدم به زناشون چقدر میدان میدن و زنشون اولویتشونه

منم اوایل ازدواج تاسرکوچه میرفتم بایدبهش میگفتم الان برم ساعت 12شب برگردم هیچی نمیگه🤪

اوهوم منم همینطور فقط خونه باشم شامش اماده باشه بچه هارو رو بگیرم هیچی دیگه براش مهم نیس

من و می‌برد دانشگاه بعد که تعطیل میشدم نیم ساعت زودتر منتظرم بود تا از دانشگاه بیام🥲

همه همینن چون تونامزدی اولشه وهم اینکه دختروپسردورترن ازهم همینجوریه منم شوهرم تونامزدی همین بودولی ...

ولی همه چیز برعکس شد.من اوایل دوسش نداشتم اون منو دوست داشت حالا که منم دوسش دارم انگار اون نداره😭

بعدازدواج همینه

خوشم نمیاد.من زنم لطافت دارم،من باید ناز کنم و خانوم باشم نه اون

باهاش صحبت نکردی ببینی دلیلش چیه؟شاید اخیرا ب مشکلی چیزی خورده یا حال و احوالش خوب نیست . بنظرم باها ...

آره مشکل مالی داره.از اول ازدواج مشکل مالی داشت،یه روز خوش ندیدیم🥺یه بار نشد آخیش بگیم

منم😔

عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔