2777
2789
عنوان

کنار شوهرم خوابم نمیره

222 بازدید | 25 پست

بدم میاد از این که منو تو بغل میگیره اصلا کنارش آرامش ندارم همش زور میگه  به بهونه بچه جامو ازش جدا کردن  مادرش...... خورد که نه حداقل بزار از بچه دوم جات رو جدا کن و باز شوهرم گیر داده که نه باید کنار من بخوابی 🥲🥲😭 احساس خیلی بدی دارم یعنی سر مادرش همش داخل ..... زندگی ماست حتی اون باید تصمیم بگیرد من کجا بخوابم با همه وجودم احساس درماندگی میکنم خیلی خسته شدم خیلی نمی‌دونم چیکار کنم 🥲🥲🥲🥲🥲

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

حس های شیطانی از خودت دور کن 

سعی کن با سیاست هم حال خودت خوب کنی هم همسرت عاشق خودت کنی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسفردا خیانت کرد میای اینجا تاپیک میزنی واییییی دخترا بیاید شوهرم خیانت کرده

برام مهم نیست چون دوستش ندارم اتفاقاً دلم میخواد یکی بخش رو بزنه منو طلاق بده راحت شم

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

ببین کار بکار حرف مادرشوهر نداشته باش، جای زن و شوهر کنار همه، اول که رقتین برا خواب 10دقیقه،یه ربع با هم ور برید اندام همدیگه را ماساژ بدین،5دقیقه بغل بوس، لاپایی هم بردن بعدش خواب دعوا و مرافعه نداره

😂😂😂😂😂😂مچکرم

فدای تو

من ی مدته هوا سرد شده ی تک شعله روشن کردم شبام بغل همون میخابم انقد نرفتم تو جام الان شوهرمم بغل تک شعله میخابه😂

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

خب ببخشید که زنشو دوست داره

میگیم بره بالش بغل کنه ماچشم بکنه😕

عزیزم این حرکت‌ها کمیابه با چیزی که تو سایت می‌بینم، والا باید خوشحال باشی که بعد از زایمان انقدر هواتو داره و جاشو عوض نکرده بره تو اتاق تا صبح عین خرس راحت بخوابه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

فدای تومن ی مدته هوا سرد شده ی تک شعله روشن کردم شبام بغل همون میخابم انقد نرفتم تو جام الان شوهرمم ...

وای جرررررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️