2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه امروز دبیرمون معرفی کردش ..

من چندتا فیلم رو واقعا از عمق وجود دوست داشتم 

بمی همین چرنوبیل، تنها فیلمی بود که به نطرم هیچ جاییش خسته کننده نیست،مثلا من ردمون رینگتون رو هم دوست داشتم اما واقعا ی جاهاییش حوصله سر بر بود

استشهادی برای خدا 

درخت گردو هم فیلم خوبی بود اما با ساختش و اینا حال نکردم، فیلنامه ش آدم رو جذب می‌کرد اما ساختش نه

ی فیلمی هم بود اسمش رو یادم نمیاد حدود ده سال قبل دیدیم اما چقققدر قشنگ بود، کاش دوباره ببینمش 

من چندتا فیلم رو واقعا از عمق وجود دوست داشتم بمی همین چرنوبیل، تنها فیلمی بود که به نطرم هیچ جاییش ...

میان ستاره ای هم فیلم قشنگیه

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙

ن همیشه پاییز میادخدایااااا ینی چی میشه ، کلی معما تو فیلم هست ک یکیش هم حل نشده واسمون

دقیقاااااا 

نمی‌دونم چرا بعضیا میگن قشنگ نیس 

بنظرم تو سریالای جدید تو سبک خودش بهتر از همشونه هر لحظش هیجان انگیزه 

دقیقاااااا نمی‌دونم چرا بعضیا میگن قشنگ نیس بنظرم تو سریالای جدید تو سبک خودش بهتر از همشونه هر لحظش ...

آره با چندنفر هم حرف زدم اونام طرفدار فرام بودن

اتفاقا ی فیلمی شبیه فرام دیدم گفتم شاید قشنگ باشه ولی خیلی چرت و مسخره بود ادامشو نگاه نکردم ولی فرام واقعن معرکه س

آره با چندنفر هم حرف زدم اونام طرفدار فرام بودناتفاقا ی فیلمی شبیه فرام دیدم گفتم شاید قشنگ باشه ولی ...

فقط اونجا ک عنکبوت و تار عنکبوت شد تو جنگل؟

بنظرم دیگ زیادی بود و همه چی رو قاطی کردن