2777
2789
آره با چندنفر هم حرف زدم اونام طرفدار فرام بودناتفاقا ی فیلمی شبیه فرام دیدم گفتم شاید قشنگ باشه ولی ...

نه هیچ سریال رازآلود معمایی اندازه این قشنگ نیس هم بازیگراش عالین هم داستانش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت آخرش ؟؟

یادم نیس دقیق ، مرد سیاه پوسته و اون دختره ک داداشش رو کشته بود باهم رفتن تو جنگل موندن تو چادر بعد طوفان شد و همه جا تار عنکبوت گرفته شد و فک کنم ی عنکبوت خیلی بزرگ هم دیدن ، بنظرم اونجا عنکبوت زیاده روی بود شایدم بی ربط حالا باز نمیدونم شاید ربطی ب معما داره ولی خب بنظرم عنکبوت نباید با اون آدم ترسناکا و اینکه نمیتونن از اون شهر بیان بیرون قاطی میشد

یادم نیس دقیق ، مرد سیاه پوسته و اون دختره ک داداشش رو کشته بود باهم رفتن تو جنگل موندن تو چادر بعد ...

آها اره یادم اومد 

اونجا یکم زیادی تخیلی شد ولی اونجا ها ک چادر می‌لرزید هیجان انگیز بود 

بنظرم منم هیجان و ترس فیلم بیشترش بخاطر اون ادماس که شبا میان بیرون

آها اره یادم اومد اونجا یکم زیادی تخیلی شد ولی اونجا ها ک چادر می‌لرزید هیجان انگیز بود بنظرم منم هی ...

آره دیگ آخه عنکبوت ربطی ب اون معماهایی ک از اول فیلم واسمون ساختن  نداشت ، فقط اونجا نقطه ضعفش بود

این فیلم انگار بازیگراش خوبن هیجانیه؟

نه کاملا انگیزشی ... واقعا قشنگه

یه پدر که برا خانوادش میجنگه

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم