2777
2789
عنوان

هر شوهرش شکاکه بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 36 پست
مجبوری تحملش کنی؟ خدا زده تو سرت ؟بعدشم چرا هرچیزی رو توضیح میدی اون از کجا میدونست رفتی مغازه نشستی ...

مثل من همه چیز رو توضیح میدم اینم که شکاک نیس رو حساس میکنم 

گاهی باید نگفت هر چیزی رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا پا داری دو تای دیگه هم قرض کن از این آدم هزاران کیلومتر فاصله بگیر ...این آدم پیرت میکنه پیررررررر ...دارم با یکی مثل همینی که تعریف کردی زندگی میکنم ...زندگی که نه فقط نفس میکشم ولی در واقع مرده متحرکم

مجبوری تحملش کنی؟ خدا زده تو سرت ؟بعدشم چرا هرچیزی رو توضیح میدی اون از کجا میدونست رفتی مغازه نشستی ...

حس نزدیکی که بهش داشتم به هیچ کس نداشتم همه چی براش تعریف میکردم مث اشک هایی که از چشمام ریخت از چشمم افتاده کاش وابسته نبودم

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 

از نظر خودش غیرته ولی شک و بددلی 

پیر میشی واقعا با آدم بدبین و بددل نه مسافرت می‌چسبه نه بیرون رفتن نه نه حتی مهمونی خانوادگی همش باید مراقب باشی حتی کسی باهات شوخی نکنه منظورم مردای نزدیکه فامیله حتی 

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد
حس نزدیکی که بهش داشتم به هیچ کس نداشتم همه چی براش تعریف میکردم مث اشک هایی که از چشمام ریخت از چشم ...

تو که حرف ما رو گوش نمیدی در آخر 

ولی یکم بیشتر فک کن صحبت یکی دو روز که نیس تحمل کنی خیلی سخته پیر میشی تو اوج جوونی

عزیزم درباره حجاب و چادر که یه موضوع اعتقادیه و خودتون باید به توافق برسین. چیزی نیس که کسی دیگه بهتون بگه. ولی درباره بقیه مسائلی که گفتی، واقعا عجیبه که هنوز متوجه نشدی ؛ معلومه که طبیعی نیس و اگه فرض کنیم مشکل روحی روانی نداره یعنی اگه خیلی خوشبینانه بگیم ایشون مریض نیس و فقط بدبینه، اونوقت

این همه بدبینی به احتمال زیاد برا اینه که خودش تجربه هایی داشته و حالا همه رو بد میبینه. ردش کن اصلا طبیعی نیس این همه شکاکیت و اذیت و آزار.

شوهرم اینجوریه پیرم کرده بله بددله شکاک پیرت میکن افسردت میکن جداشوو

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
از نظر خودش غیرته ولی شک و بددلی پیر میشی واقعا با آدم بدبین و بددل نه مسافرت می‌چسبه نه بیرون رفتن ...

داشت می گفت دارم با برادرم فوتبال میبینم 

گفتم ای جان دوتا عشق فوتبال ❤️😘

نوشت این قلب و بوس برادرم گذاشتی یا من

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
حس نزدیکی که بهش داشتم به هیچ کس نداشتم همه چی براش تعریف میکردم مث اشک هایی که از چشمام ریخت از چشم ...

الان فقط احساسات رو میبینی و برات مهمه 

دو روز دیگه وارد زندگی بشی ن راه پس داری ن راه پیش ..دور از جونت هر روز میگی خبر مرگم چرا عاقلانه تصمیم نگرفتم..

همیشه اول عاشق خودت باش؛ وگرنه به کسی وابسته میشی که میخواد تو بردش باشی یا زندان بانت باشه.