2777
2789
عنوان

هر شوهرش شکاکه بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 36 پست
تو که حرف ما رو گوش نمیدی در آخر ولی یکم بیشتر فک کن صحبت یکی دو روز که نیس تحمل کنی خیلی سخته پیر م ...

حرف گوش میدم نمیتونم برم مستقیم بگم چون شکاکی نمیخام

میخام اول پدرم بره تحقیق کنه ببینه چطور خانواده ای هستن نظر پدرم تا چی باشه اگه نظر پدرم منفی بود خدانگهدارش اگه مثبت بود بریم تست های روانشاسی قبل ازدواج بدیم یا یه جلسه پیش مشاور و اونجا رد کنم 

میدونی ۲سال ونیم رابطه اس باید با قاطعیت تمومش کنم 

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
داشت می گفت دارم با برادرم فوتبال میبینم گفتم ای جان دوتا عشق فوتبال ❤️😘نوشت این قلب و بوس برادرم گ ...

😂😂😂نه دیگه عزیزم واقعا تموم کن این رسما دیوونس 

ببین شوهر من بددل هست ولی نه انقدر به بیرون رفتن و تیپم گیر میده ولی واقعا در حد گیر دادن معمولی و بیشتر حساسه روم مثلا کسی نگاه نکنه تیکه نندازه اما اوایل که عقد کرده بودیم حتی کسی از خانواده خودشم باهام مثلا شوخی می‌کرد منو می‌برد یه گوشه که انقد نخند یا محل نده یا فلان جا نرو با مامانت یا چرا پسرخالت میخواد بیاد با خالت خونتون و خیلی اذیت میشدم و همش دعوامون بود اما الان ۶سال گذشته و خیلی خوب شده ولی بازم بعضی اوقات ادم از یه سری رفتارا ناراحت میشه دیگ

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فراااار کننننن فقط فرار کن نگو شاید دوسم داره،همه این کاراش بخاطر شکاک بودن و بد دل بودنشه این آدم حتی روت دست هم بلند میکنه ببین کی گفتم و پیشنهاد میکنم امشب یا فردا فیلم ملی و راه های نرفته‌اش رو ببین خدا را شکر پارتنرت از همین الان شکاک بودن خودش رو نشون داده توی فیلم نقش مرد بعد از عروسی خود واقعیش رو نشون داد و نقش زن هم بی خبر قربانی شد

من ۱۰ ساله باادم شکاک زندگی میکنم رسما تو خونه زندانیم و حتی ی رژ لب نمیتونم بزنم و لباس دلخواهمو نمیتونم بپوشم بنظر منکه جونتو و ارامشو وردار و فرار کن که پیرت میکنه این ادم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔