2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پشت میکنه میخوابه عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 10632 بازدید | 182 پست
منم دقیقا همین جورم چکار کردی ترکها رو نرفتن

میرن یعنی منظورم اینه جمع میشن بهتر میشن 

بعد چند سال ترک های سیاه و بنفش شده بود 

سفید میشه 

مرور زمان خیلی بهتر میشه 

خوب میشه

معجزه شکر گزاری...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره به مرور رفع میشه دکتر غدد هم برین چک بشین بد نیست بابت اینکه مطمعن شین مقاومت به انسولین ندارین

عزیزم دیدم تو می‌دونی مقاومت به انسولین چیه 

من آزمایش کامل دادم همه چی نرماله کوچیک ترین مشکلی ندارم 

ولی تیرگی دارم حتی پشت گردنم 

چاقی شکمی عاشق شیرینی خوراکیم 

الان غذا میخورم چند دقیقه بعد ضعف میکنم 

نمی‌دونم چه مرگمه سابقه کیستم دارم 

نمیتونم لاغر کنم چون ضعف میکنم همش دارم میخورم 

آزمایش نرماله پس چجوری بفهمم

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

تو چند وقت نتیجه میدع و اینکه دایمه یا باید همیشع استفاده کنی

کلا حنا پوستو روشن میکنه ، اون رنگ نارنجی که از حنا به جا میمونه یعنی سیاهی ها رو از پوستت جدا میکنه و وقتی با لیف و صابون محکم بشوری اون رنگ نارنجی که بره در حقیقت یک لایه از سیاهی هم میبره ، اوایل هر موقع که حموم رفتی حنا رو بگیر به بدنت بعد دو الی سه ماه که پوستت رو شن شد دیگه ماهی یه بار بگیر ، خانومها حنا نرم کننده و آبرسان پوست هم هست و ابنکه کسی که کیست سینه داره رو سینه هاش بزنه بعد یه مدت از کیست خبری نیست   اگه میخواین دستتون رنگ نگیره از دستکش استفاده کنید

عزیزم دیدم تو می‌دونی مقاومت به انسولین چیه من آزمایش کامل دادم همه چی نرماله کوچیک ترین مشکلی ندارم ...

نمیدونم آزمایشش دقیقا چی هست عزیزم .بری دکتر غدد برات مینویسه 

چون دوستام این مشکل تیرگی و مقاومت به انسولین رو داشتن ازین موضوع اطلاع دارم که میتونه باعث تیرگی گردن و کشاله ران و زیر بغل بشه .وقتی برطرف شد تیرگی ها هم از بین رفت 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
نمیدونم آزمایشش دقیقا چی هست عزیزم .بری دکتر غدد برات مینویسه چون دوستام این مشکل تیرگی و مقاومت به ...

چکاپ کامل دادم حتی قندم نرمال بود 

دیونه شدم نمی‌دونم چمه 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

چکاپ کامل دادم حتی قندم نرمال بود دیونه شدم نمی‌دونم چمه

فکر کنم یه فاکتور دیگه رو چک میکنن

بذار سوال میپرسم ازش اگر جواب داد میام بهت میگم 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
فکر کنم یه فاکتور دیگه رو چک میکننبذار سوال میپرسم ازش اگر جواب داد میام بهت میگم

ممنونم عزیزم