2777
2789
عنوان

وای بچه ها خیلی بد با معلم دخترم صحبت کردم الان دوست دارم دخترم بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5254 بازدید | 123 پست
بنظرم خود معلم تشخیص میده چه کسی برای مبصر بودن بهتره.‌..حتی خود بچه ها هم میفهمن‌‌..کسی که خیلی سر ...

خوب میگم که میدونی دخترم ساکت و اروم بهش نمیگفت یا حالا که گفت میزاشت یروز باشه مگه به جایی برمیخوذد

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به این نتیجه رسیدم هیچوقت حرفای پسرم رو سریع واکنش نشون ندم حتی اگه با گریه از کلاس اومد بیرون..ب ...

منم زنک زدم از دوستاش پرسیدم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

فردا رفتی قسنگ میشینی تو دفتر بعد که آمد واضح و صریح میگی شما چرا اول به بچه ی من دروغ گفتید

بعد برای توجیه دروغتون جلوی بچه ها بچه ی من رو با یکی دیگه مقایسه کردید و به بچه ی من در مقابل بقیه گفتید نسبت به کس دیگه خوب نیست و طرف مقابل خوبه

بعد برای اینکه دختر من رو از سرتون باز کنید باز یه وعده ی الکی دادید که بعدا نماینده اش می کنید.

شاید این هم دروغ باشه چون توی ذهن بچه ها این رو یاد دادید که حرفتون میتونه تغییر کنه 

گفتم بهش با پیام دیگه جوابمو نداد گفت بیا مدرسه

هیچ وقت تو پیام چیزی نگو همیشه حضوری برو مدرسه و اجازه بده اول کامل حرف هاشو بزنه وقتی حرف هاش تموم شد بعدش تصمیم بگیر چی بگی ، ولییی 

فردا حتما بهش بگو ای کاش وقتی جایزه رو تعیین میکردی متوجه میشدی توانایی 20 تا دانش آموز یکی نیست 

ببین عزیزم من خودم معلمم...از خدا میخوام یه روز معلم بشی متوجه بشی ما چی میکشیم...بخدا هلاکیم از دست ...

وا ینی چی اینکه به بچه من بگه تو نباش فلانی باشه بهتره  

شما معلما فک میکینید فقط خودتون میدونید و سرتون میشه بش میگم بچه من مشکل حافظه مشکل استرس  داره میگه نه نداره میگم روانشناس بردم تست گرفته میگه اینکه درسش از کل کلاس بهتر خو اره با بدبختی بهتزه با خون دل خوردن من بهتره ینی چون درسش خوب من دروغ میگم 

خوب میگم که میدونی دخترم ساکت و اروم بهش نمیگفت یا حالا که گفت میزاشت یروز باشه مگه به جایی برمیخوذد

به دخترت بگو نمایندگی کار سختیه..هی معلم میخواد بهت بگه بچه ها رو آروم کن..اینو بیار اونو ببر...اونوقت از درس عقب می‌افتی...درست از همش مهمتره.من همیشه همینو به بچه هام میگم..برای همین مهم نیست براشون..ولی سرگروه درسی میشن

...
مثلا میتونست دخترت رو سرگروه نگاه کردن تکالیف بکنه

هرچی میگفتم میگفت دخترت اروم خو اروم باشه مگه چشه مگه اروم بودن عیبه بخدا دوتا مدال طلا تکواندو داره  احترام معلم نگه میداره اهل جنگ‌و دعوا نی وگرنه زبله

ببین عزیزم من خودم معلمم...از خدا میخوام یه روز معلم بشی متوجه بشی ما چی میکشیم...بخدا هلاکیم از دست ...

الان استارتر میگه دخترش با ذوق اومده گفته خانم گفته فردا من نماینده ام بعد فرداش گفته نه فلانی نماینده باشه چون اون خوب تره شما به عنوان معلم کارشون رو تایید میکنید ؟

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
به دخترت بگو نمایندگی کار سختیه..هی معلم میخواد بهت بگه بچه ها رو آروم کن..اینو بیار اونو ببر...اونو ...

بخدا این سرگروهشم‌ومیکنه فردا میگه اروم نمیتونه درصورتی انقد یه مطلب خوشگل توضبح میده

الان استارتر میگه دخترش با ذوق اومده گفته خانم گفته فردا من نماینده ام بعد فرداش گفته نه فلانی نماین ...

منم حرص خوردنم بخاطر اینه که گفتن چرا فلانی گفته چون اون همیشه خیلی خوبه ینی چه نباید میگفت تازه من از دوستاش پرسیدم همخ گفتن خانم گفته فلانی باشه چون اون خیلی خوبه

من یه  تاپیک  توتاپیکام  دارم  درباره گریع زاری  دخترم  وواکنش ما به مغلم  اونجا حق بامعلم بود وما طرف معلمو گرفتیم 

اما توقضیه شمامعلم اشتبا کرده  سر موضعت بمون 

میتونس ازاول یه مسئولیت دیگه بده به بچه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

قربونت برم عزیزم 😘 بخدا خسته شدیم از این همه توقع والدین و اینکه فکر میکنن ما استخدام شدیم فقط برا ...

بخدا ای کاش کمی درک داشتن مدیرت یه کلاس چهل نفره واقعا سخت با دخالت و خرده گیری والدین سخت تر هم میشه 

ممنون عزیزم 🌹

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹