2777
2789
عنوان

دارم کچل میشم کمککک😭

101 بازدید | 15 پست

ریزش موو شدید گرفتممم چی کنم 

شروع کردم زینک پلاس و بیوپانتن می خورم تاثیر داره؟

قرص اسپیرنولاکتون هم دکتر زنان بهم داده بود برا بالا بودن تستسترونم چند ماهه مصرف می کنم امکان داره از اون باشت؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن مشکلی نداره بدتر نمیشه؟

نه باید ماساژ بدی که روغن برسه به ریشه مو حداقل یک ساعت رو‌سرت باشه بعد بشوریش میتونی اینترنت راجعش بخونی یا برو طب سنتی راهنماییت میکنه بهتر هست 

اسپرینولاکتون ضد ریزش هست.احتمالا بدن شما به این مقدار دوز اسپرینولاکتون جواب نداده.تا زمانی که سطح ...

آخه من این دارو رو حدود 5 ماهه می خورم 

ولی 1 ماه ریزش گرفتم

قبلا ریزش نداشتم

ب خاطر همون بالا بودن هورمون مردانست که ریزش مو گرفتی

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

آخه من این دارو رو حدود 5 ماهه می خورم ولی 1 ماه ریزش گرفتمقبلا ریزش نداشتم

اسپیرونولاکتون ادرار اورده حتمالا شما اب ب اندازه کافی نمیخوری بدنت کم اب شده ریزش مو گرفتی بعلاوه مشکلات هورمونی هم داری 

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست