2777
2789
عنوان

عمل دماغ

55 بازدید | 11 پست

شب تون بخیر..دوستان این زن ها چیکار میکنن تا شوهر میکنن سریع شوهراشون کلی براشون هزینه میکنن وعمل و این حرفها ۱۳ساله شوهر کردم عاشق عمل دماغم هر بار یه بهونه میاره حالا پسر عموش ۱ماهه عقد کرده رفته دماغ زنش و عمل کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول داره و هزینه نمیکنه؟؟ یا کلا مخالف عمله؟

پول که اگه بخواد عمل کنه می‌تونه برام بذاره کنار اما میگه نیاز نداریی...خوشش نمیاد بعد میگه بچه ها مون دنیا اومد بت قول میدم می‌زارم...روی فول هاش شک ندارم اما چرا شرط می‌زاره چرا مث بقیه نیست این شخص

نه بابا شوهرش عاشق زیباییه دوست داره تو چشم بیاد چون صدتا خاستگاری رفت کسی بش شوهر نکرد

به هر حال 

اینچیزا رو باید قبل ازدواج در موردش به تفاهم رسید 

خیلی از مردا همسرشونو به زور زیر تیغ جراحی میفرستن، بعضیام اجازه هیچ عملی نمیدن که هر دو ظلمه بنظرم،حق انتخابتو ازت بگیرن