2777
2789
شکر خدا واس منم دعا کن .همه اطرافیانم یا باردارن یا بچه دار شدن بعضی وقتا از غصه دق میکنم ولی بازم ا ...

ان شاالله بزودی دامنت سبز بشه عزیزم

من سر دردهای زایمانم همه مامانای نی نی سایت رو دعا کردم از ته دل

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تودزوازه شمرونم کلینیک داره

اره. ما 5 سال پیش رفتیم پیشش.

همسرمو عمل کرد تو بیمارستان لاله.

شش ماه خوب بود، دوباره برگشت.

واریکوسل گرید 3 دو طرف داشت.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

سلام عزیزم ، من نه توی امید نتیجه گرفتم نه توی ابن سینا

رفتم مرکز مام ، خیلی ازش راضیم 

خیلی مجهزتر از بقیه ی جاهاست

الانم تحت نظر خانم دکتر منتظری توو همون مرکزم ، انشالله این هفته هم انتقال دارم

سلام عزیزم ، اگه مشکلت حل نشده برید مرکز مام هم دکتر اورولوژیستش عالیه و هم متخصصای زنان و نازاییش، شوهر منم واریکوسل داشت و خودمم تنبلی و کیست ، هردومون اونجا درمان شدیم ، خیلی پیشرفته تر از مراکز دیگست ، ما که از امید نتیجه نگرفته بودیم والا

سلام عزیزم ، من نه توی امید نتیجه گرفتم نه توی ابن سینا رفتم مرکز مام ، خیلی ازش راضیم  خیلی ...

سلام شما نتیجه گرفتی عزیزم

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
سلام عزیزم ، اگه مشکلت حل نشده برید مرکز مام هم دکتر اورولوژیستش عالیه و هم متخصصای زنان و نازاییش، ...

چه تابلو شما و کامنت قبلی تو اکثر تاپیکا اومدید مرکز مام رو تعریف کردید تو هر تاپیکی که از ivf حرف شده .کاملا مشخصه تبلیغه.

خدای مهربون دوستت دارم.  ممنونم برای فرشته ی تو دلم هزار بار شکرت.لا حول ولا 

عزیزم بنظر من برو کلینیک درمان ناباروری هرا خیلی متخصص های خوبی داره تجهیزات و امکانات مجموعه شون هم خیلی خوبه من بعد از چند سال مشکل ناباروری تونستم تو این کلینیک مشکلم رو درمان کنم. من ادرس سایتش رو دارم میدم بهتون نمونه هایی که نازایی رو درمان کردن تو سایتشون هست برید نگاه کنید

http://heraclinic.ir/
۶۶۹۳۳۸۶۹

سلام عزیزم ، من نه توی امید نتیجه گرفتم نه توی ابن سینارفتم مرکز مام ، خیلی ازش راضیم خیلی مجهزتر از ...

چه تبلیغاتی؟؟ زمانی که مام نبود خیلی از مراکز سوابق ۲۰ ۲۵ ساله تو درمان نازایی داشتن.