2777
2789
عنوان

خواهر شوهرای شمام اینجوری آن آیا

383 بازدید | 31 پست

خواهر شوهرم طلاق گرفته و الان واسه خودش فکر کنم یه مغازه زده که پنهان می‌کنه نمیدونم چرا کلا اهل پنهون کردنه ولی آخه من باهاشون تا حدودی صمیمی هستم و خوبیم باهم انقد بهم برمیخوره و زورم میاد ازم پنهان می‌کنه 

الان خونه یکی دیگه از خواهر شوهرام بودم بعد با خواهرش تلفنی حرف میزد زده بود رو پخش کن بعد گفت کجایی اونم گفت تو مغازه خودمم کار دارم بعد من پرسیدم سپیده چه مغازه ای زده؟ بعد خواهرم انگار به تته پته افتاد گفت ها نمی‌دونم ازش نپرسیدم هنوز تازه تبریکم بش نگفتم😒 خیلی حرصم میگیره از این رفتارشون هرچی ب خودم میگم بتو ربطی نداره بازم حرصم میگیره آخه چرا باید پنهان کنه😐 کلا تو فامیل پشت سرش حرفه چون شوهر سابقش پسر عمو هردومونه و مرد ساکت و ارومیه و خواهر شوهرم خیلی بد اخلاقی میکرد باهاش و آدم تند خوییه موقع عصبانیت اینو همه میدونستن و بخاطر اینکه شوهرش خیانت کرد جدا شده همه همش غیبتشو میکنن میگن زندگی شوهرشو بالا کشیده و فلان ازین حرفا من کاری بش ندارم بهش حق میدم چون خیانت خییییلی جگر سوزه اما فکر میکنم با خودش میگه فعلا بزار پخش نشه فامیل نفهمن مغازه زدم باز حرف جدید درست کنن 

اما باز حرصم میگیره 

خوبه که خاهرشوهرای من همش در گوشی حرف میزنن من سن دختراشونم ها ولی این رفتار بچگونشونو ترک نمیکنن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شما خیلی فضول هستی .

وقتی میبینی ازت پنهان میکنن شان خودتو نگه دار سوالم نپرس

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

چون طلاق گرفته حساس شده

دوران بدی رو میگذرونه

درکش کنید

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

ما در زندگی مردم دخالت نمیکنیم ان شاء الله که پر برکت باشه

والا بخدا تنها کسی که کاری بهش نداره و بابت طلاقش و بد اخلاقی هاش با شوهرش بهش حق داده منم همه حتی خانواده خودش سرزنشش می‌کنن اما نمی‌دونم چرا انقد آدم بدبین و بد گمانیه حتی نسبت به من 

انگار حالا من بدونم مغازه زده میرم همین الان میگم شبکه بی بی سی پخشش کنه😒

والا بخدا تنها کسی که کاری بهش نداره و بابت طلاقش و بد اخلاقی هاش با شوهرش بهش حق داده منم همه حتی خ ...

نفس عمیق بکش خواهرم یاد بگیر هیچکی جز خودت وسلامتی خودت برا اهمیت نداشته باشه بزار ۱۰ مغازه داشته باشه پیگیر نشووووو     چرا خودتو اذیت میکنی  همیشه قوی باش  خودت باش 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
چون طلاق گرفته حساس شدهدوران بدی رو میگذرونهدرکش کنید

اتفاقا دوران خوبشه از شوهرش خوشش نمیومد همش ارزوش طلاق بود انقد پول جمع کرده واسه خودش حتی خونه شونم شوهرش زده بوده بنامش هیچ دغدغه ای به اون صورت نداره که بگم حال روحیش خرابه اتفاقا الان حالش خییییلی عالیه اما همش دنبال پنهون کرده چنین چیزاییه نمی‌دونم چرا اینجوریه واقعا من کاری به هیچکدومشون ندارم بخدا قسم بقیه فامیلامون همش دخالت میکنن فکر کرده منم مثه اونام 

مثلا قبلا خودش گفت رفتم لیزر چند جلسه پشیمون شدم چون موهای کرکی روی شکمم ضخیم شد

منم دیشب ازش پرسیدم راستی چند جلسه رفتی میخواستم بدونم چن جلسه لازمه بعد گفت من لیزر نرفتم کی گفته و هی انکار کرد😑😑😑

خواهرشوهرای منم اینجورین چه کار باید کرد به تظرتون بهترین رفتار چیه ؟

والا من ک قهرم😂😂ولی وحتی اشتی بودم منم با جاری بزرگترم مثل خودشون پچ پچ میکردیم حرص میدادیم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚