2777
2789
عنوان

خواهر شوهرای شمام اینجوری آن آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 31 پست
نفس عمیق بکش خواهرم یاد بگیر هیچکی جز خودت وسلامتی خودت برا اهمیت نداشته باشه بزار ۱۰ مغازه داشته با ...

حق با توعه اما خیلی زورم میاد خیلی دست خودم نیست دارم خفه میشم از شدت عصبانیت 

یعنی فکر کرده چن روز دیگه پخش نمیشه تو کل فامیل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ جات نباشه اگرم فهمیدی به روی خودت نیار تبریک هم نگو اسی معذرت میخوام ولی نوشتن و تلفظ درست می ...

عزیزم اتفاقا شما تلفظت اشتباهه من پرسیدم که خواهر شوهرای شمام اینجوری ان

نباید که بنویسم خواهر شوهرم شوهرای شما هم اینجوری آن😐

عزیزم اتفاقا شما تلفظت اشتباهه من پرسیدم که خواهر شوهرای شمام اینجوری اننباید که بنویسم خواهر شوهرم ...

ببخشید من قصد بی ادبی نداشتم گلم ولی وسط متن تون نگاه کنید هست نوشتی امشب خونه ای خواهر شوهرام بودم 

اتفاقا دوران خوبشه از شوهرش خوشش نمیومد همش ارزوش طلاق بود انقد پول جمع کرده واسه خودش حتی خونه شونم ...

ببین من تجربه طلاقو و ازدواج ندارم ولی به واسته رشته ای که خوندم و تجربه ای که کسب کردم میگم

طلاق حتی اگر راه نجات زندگیت باشه

و شما رو از یه زندگی جهنمی نجات بده

بازهم دردناکه

درست مثل فوت کردن کسی 

طلاق حس سوگواری داره 

حالا بعضی مثل خواهرشوهرشما نمیخوان اطرافیانشون متوحه بحران این دوران بشن

تمام پنهان کاریشم به خاطر همینه

فکر میکنه از اجتماع طرد شده

دورانش باید بگذره

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

به نظرم شما خیلی فضول هستی .وقتی میبینی ازت پنهان میکنن شان خودتو نگه دار سوالم نپرس

نخیر فضول نیستم چرا پنهان می‌کنه وقتی من هیچی ازش پنهان نمیکنم و باهاش صمیمی هستم 

حالا فردا پسرای خودش و شوهر سابقش پخش می‌کنن من فقط نباید بفهمم؟ 

کلا اینجوریه نمی‌دونم چرا با منم آخه من کاری بش نداشتم هیچوقت 

این تاپیکم زدم ببینم شمام ازینا اطرافتون دارید ؟

حالا من باشم پنهان کنم انقد گله می‌کنه و گریه زاری می‌کنه میگه یعنی فکر کردی من چشمت میزنم قایم کردی؟😑😑 یبار مژه کاشته بودم شوهرم خونش بود گفته بود عکس مژه های خانومتو نشونم بده ببینم چطوره شوهرمم گفت زودتر عکس بفرست منم در حال آشپزی بودم دستم کثیف بود گفتم یکم صبر کن بعد گفت زود باش بفرست الان ناراحت میشه فکر می‌کنه تو برا این نمیفرستی ک چشمت نزنه😐

مشکل من اینجاست که جاریمم دهن لق

با اون جاری دهن لقمم ک باعث اینه که باخاهرشوهرام قط رابطه کنم کلا قهرم یکی هس ازم ده سال بزرگتره خانوم با وقار مهربون بااون اوکیم. هربار زنگ میزنیم حرف میزنیم احوال پرسی میکنیم . بقیه هم فک میکنن چون ما باهم خوبیم غیبت اونا رو میکنیم درحالی ک ما حوصلشونم نداریم چ برسه راجبشون شارژ خرج کنیم😂

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ببین من تجربه طلاقو و ازدواج ندارم ولی به واسته رشته ای که خوندم و تجربه ای که کسب کردم میگمطلاق حتی ...

درسته حرفای شما اما دلیل خواهر شوهر من اینایی که گفتی نیست

بدبینه و سو ظن داره همیشه

پنج ساله ک طلاق گرفته

حتی از واتساپ و تلگرام و همه جا منو همه فامیلارو بلاک کرده که مثلا عکس پروفایل ها یا استوریاشو نبینیم 

من کلا کاری ب هیچ فامیلی ندارم مگه فامیلی و اذیتم کنه 

همه فامیل بهش گیر میدن و پشت سرش حرف میزنن فکر کرده منم اینجوری ام 

دختر خاله هاشو بلاک نکرده ب اونا همه چیشو میگه اما نمیدونه همونا هستن که جزییات زندگیشو همه جا میگن فقط به کنه بدبخت بد بینه منی ک همه جا پشتشو گرفتم گفتم خوب کرده هرچی سر شوهرش اوردع

من فقط یه جاری دارم

نمیدونم این جاری ها چراانقد میچسبن ب هاهرشوهرا . انگار دنیا و اخرتشون دست ایناس انقد چاپلوسی میکنن 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚