2777
2789
شاید اینا شروط کافی باشه ولی اصلی نیستن ،الان خیلی از کانال تلگرام فایل و...میذارن

خودم دیگ توان خوندن ندارم شرایط روحیم خوب نیست 

خونمون جو خوبی نداره

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم دیگ توان خوندن ندارم شرایط روحیم خوب نیست خونمون جو خوبی نداره

ببین من سال کنکورم ن قلم چی و ...رفتم ن مشاور و نه فیلم و....خودت باید بخوای ،واسه انجام ندادن بکاری میشه هزار بهانه گرفت و. واسه انجام دادن فقط یه دلیل کافیه ،ببخشبد اینا بهانس،خونه اوکی نیست برو کتابخونه هم کتاب هست هم محیط اروم

شاید اینا شروط کافی باشه ولی اصلی نیستن ،الان خیلی از کانال تلگرام فایل و...میذارن

درسته تضمین قبولی نیست ولی بدون اونها نمیشه 

سال کنکورم از تلگرام دانلود میکردم انقدر میگفتن راضی نیستیم عذاب وجدان داشتم اصلا نمیتونستم تمرکز کنم 

فقط ی کلاس تونستم ثبت نام کنم

درسته تضمین قبولی نیست ولی بدون اونها نمیشه سال کنکورم از تلگرام دانلود میکردم انقدر میگفتن راضی نیس ...

خب یوقتی ادم‌مجبورع واسه برون رفت از زندگی فعلیش خیلی مشکلاتم تحمل کنه ،بخدا قسم من خودم اونقدر سختی کشیدم که باور نمیکنی حتی گاهی یه نیمرو ساده واسم دست نیافتنی بود الان به کمک خدا وضعیتم خوبه ..

تحربی کنکور دادم پارسالالان دیگ گذاشتمش کنار

نذار کنار ...این گذاشتن‌کنار یعنی قبول کردی ک‌ ضعیفی و...واسه شروع شاید سخت باشه ولی نشدنی نیست آبجی گلم ..لیس للانسانه الا ما سعی

پرستار ک ن کادر درمانم بگم نه دروغ گفتم

میدونین اتفاقی پست اخرتونو دیدم قسمت سرطان‌ اون دختر کوچولو خیلی حالم بد شد

منم یروز فکر میکردم یه جراح میشم

بعدا اتفاقایی افتاد که فقط دوست دارم هیچوقت از کنار بیمارستانم نگذرم

ایشالا همیشه موفق و سلامت باشین🤍🙏

میدونین اتفاقی پست اخرتونو دیدم قسمت سرطان‌ اون دختر کوچولو خیلی حالم بد شدمنم یروز فکر میکردم یه جر ...

ایشالا ..مهم نیست چکاره ایم اینکه آدم خوبی باشیم توهرشغلی کافیه بنظرم ممنونم لطف دارین