2777
2789

تورو خدا قبل ازدواج باسیاست  سعی خودتو بکن که تغییر کنه هر چند تغییر آدما دست خودشونه وتلاش دیگران شاید فقط یه تلنگر باشه برای اون ها 

ولی همینطور قاطع باش 

مثل من نباش قبل واوایل ازدواجم که بهشون فکر میکنم میبینم چقدر من شل گرفته بودم درحالی که درست کردن شوهرم کاری نداشت. ولی حیف الان سخته عوض کردن اخلاقش.

ویه چیز بگم گلم مرد عصبی ودعوایی پیر میکنه آدمو بخدا تا سرکوچه بره همش استرس این ودارم نکنه بایکی حرفش بشه

همش استرس دلهره اظطراب ....قراره این مرده الگوی بچش بشه الان پسرم با اینکه هفت ساله ولی روحیه دعوایش کپه باباشه وبدجور غمم شده واقعا ببخش حرفهام زیاد شد ولی سعی کن قبل ازدواج بهترش کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا یه دوست الدنگ پیدا کرده رفتارش روش تاثیر گذاشته،یا مثلا قیف و قوپی میخواد برات دربیاره یعنی من خی ...

اصلا معنی کارهاشو نمی‌فهمم هدفش چیه که چی اصلا

ن بابا رابطه‌ی کامل اصلا نداشتیم 

چیزهایی که گفتی جز اون ریش بلند البته عیبی ندیدم توش مرد همین طوری هم باید باشه دیگه ،حالا یا من این ...

ببین عزیزم اگه فقط ریش مو اینا بود اشکالی نداشت خب کنار میومدیم ولی مشکل اصلی من اینکه چرا همش باید دنبال دعوا بره آخه 

مشخصه ی تروما و بحران روحی داره اون الان انبار باروته ک اینطوری پرخاش میکنه و پر از خشمه

از در محبت وارد شو شاید بهت گفت دردش چیه

بذار پیشت احساس امنیت کنه اونوقت راحت حرف میزنه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

عزیزم این سوتل پرسیدن نداره جداشو میدونم سخت اما سخت تر از اون زندگی با همچین مردی ادم ازدواج میکنه که ارامش فکری پیدا کنه نه ایت که هر روز تن و بدنت بلرزه که با کی میخواد دعوا کنه

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

از الان همش اظطراب دارم بخدا

بخدا شاید باورت نشه استرس و نگرانی واظتراب روتین زندگیم شده 

اون قدر دختر آروم ولی بانشاط وشاد مهربون بودم از بس استرس گرفتم الان ی دختر  28ساله عصبی هرچه زیبایی داشتم رفت هرچی مو داشتم ریخت با کوچکترین صدا ازجام میپرم وقلبم شروع میکنه محکم زدن ببخش اگه زیاد صحبت میکنم اخه تو دلم پره حرفه

خلاصه صحبتم اینکه تا نرفتین زیر سقف تلاشتو بکن 

معذرت میخوام ولی رابطه ج ن کامل نداشته باش بزار برا شب عروسی .چون اکثر مردا اگه به رابطه کامل تودوران نامزدی یاعقد برسن ولذت شو ببرن اکثر اون هیجانات فروکش میکنه ونسبت به خانم تا حدودی بی تفاوت میشن بهترین فرصت همین عقده سعی خودتو بکن گلم

شاید مسخره ام کنید ولی واقعا نیاز به درک شدن دارم من خیلی دوستش دارم خیلی دلم میخواد قبل هر تصمیمی ت ...

عقد هستی یعنی در واقع زنشی

تلاشت را بکن،اسم طلاق نیار 

ولی مظلوم نباش،حرفتو بزن

تا ازش مطمئن نشدی مرد زندگی هست یا نه ،عروسی نگیرید