2777
2789

دیگه خودداری کرده تا تورو عقد کنه بعدش شده خود واقعیش.یکی از اقوام مام اینجوری بود دختره قبل ازدواج کلی ارایش و بی حجاب و راحت با پسره یه مدت دوست بودن تا گرفتش شده مثل پیر زنا سرووضعش کرم نرم کنندم نمیزنه چه برسه به ارایش ،داره زندگی میکنه دیگه چیکار کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گفت؟

گفت خب هر کسی یک سلیقه ای داره دوست داره یجور باشه

منم گفتم من به نظرت و سلیقه ات احترام میذارم ولی این ظاهری که درست کردی اصلا بهت نمیخوره ریش دوست داری یکم کوتاه ترش بکن منکه نگفتم کلا بزن 

با موهاتو نریز رو پیشونیت فر کن خیلیم بهت میاد 

گفتم یکم مسلط باش به خودت کم دنبال دعوا برو داری اذیتم می‌کنی گفت چشم حالا دعواش کمتر شده ولی بازم مشکل داره

یا یه دوست الدنگ پیدا کرده رفتارش روش تاثیر گذاشته،یا مثلا قیف و قوپی میخواد برات دربیاره یعنی من خیلی گولاخم ،ازم حساب ببرید،یا مورد سوم از اول اینطور بوده داشته برات فیلم بازی میکرده 

درهر صورت ۱ زود مراسم عروسی و نگیر ۲ نری بخوابی پیشش فردا بیای بگی نه راه پس دارم نه راه پیش ۳ باهاش حرف بزن بگو آدم بشو نشدی بای بای 

فعلا همینا به ذهنم رسید 

حس میکنم از اوناس که بگی جدا بشیم قبول نکنه و دعوا و شر راه بندازه

دقیقا همینه یک بار پشت فرمون همش عصبی بود گفتم اینجور کنی جدا میشم ازت 

خیییییییلی عصبی شد خیلی گفت دیگه این حرف رو نزن من عمرا بذارم 

باهاش جدی حرف بزن بگو چقدر اذیتی و ممکنه به طلاق فکر کنی یا به یه بزرگتر بگو باهاش حرف بزنه اگه نشد ...

دقیقا همین کارو میکنم حتما دو خانواده رو در جریان میذارم اگه عوض شد که چه بهتر نشد بهش میگم جدا بشیم

دیگه خودداری کرده تا تورو عقد کنه بعدش شده خود واقعیش.یکی از اقوام مام اینجوری بود دختره قبل ازدواج ...

این دوران دوستی انقد به من گیر میداد که هزار بار کات کردیم دعوا جدال قبل عقد بهش گفتم اینجور ادامه بدی اگرم عقد کنیم ازت جدا میشم الان خیلی خیلی بهتر شده