2777
2789
عنوان

سلام دارم روزی نوزده ساعت میخونممم ولییی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4685 بازدید | 212 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها، من فکر کردم واقعی میگه.

مزخرف میگه و حرفش هیچ‌طوره قابل باور نیست

کل روز ۲۴ ساعته

میگه ۳ ساعت میخوابم 

میمونه ۲۱ ساعت، از این تایم هم ۱۹ ساعت میگه میخونم، میمونه دو ساعت

ینی تو این دو ساعت هم میتونه وعده ها غذایی رو بخوره، هم استراحت کنه، هم حموم و دسشویی بره

تازه نی نی سایتم تاپیک بزنه

قابل باوره خدایی؟

با این طرز حرف زدنت که میگی باسن گشادو و نمیدونم زر نزن و...

امیدوارم نه پزشک بشی نه دندون پزشک 

وای ب حال مملکتی که بخواد امثال شما وارد همچین رشته های مقدسی بشه

چون تربیت اصلا نداری و دروغگو هم هستی 

ب جای ۲۰ ساعت درس خوندن یکم اول تربیت یاد بگیر

دقیقا من برای اینکه خواسته باشم جلب توجه بکنم نیومدم تاپیک بزنم در اون صورت خیلی موضوعات داغ تری بود ...

برای اینکه راحت باشی اینجا نیا و برو بخون همین و بس 

اینجا چیزی نداره

آره کیفیت مطالعمم خیلی بالاس

اسی میشه  برنامه تو بگی؟ کی میخوابی کی بیدار میشی؟

هر درس چقدر میخنی؟ میشه بگی لطفا خدا خیرت بده به حق  همین اذان 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من ازکنکور برای خودم یک غول ساختم

اسی لطفا کمکم کن ان شالله خدا کمکت کنه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

کیفیت مهم تر از کمیت هست شما ۸ تا ۱۲ ساعت بخون ولی با کیفیت و بازدهی بالا ازمون بده و خودتو بسنج با ازمون دادن میتونی بفهمی بازدهیت چطوره 

۸ ماه تایم خوبیه 

حداقل ۷ ساعت باید بخوابی و خواد کافی خیلی مهمه 

جان چیشده؟

اسی میشه  برنامه تو بگی؟ کی میخوابی کی بیدار میشی؟

هر درس چقدر میخونی؟