2777
2789
عنوان

میخوام برای بچه دوم اقدام کنم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 17 پست
میشه کامل بهم توضیح بدی عزیزماز روز چندم کیت میزنیچه ساعت هایی؟وقت دو خط پررنگ شد بعد چند ساعت اقدام ...

من برای هر دو بارداریم از روز ۹ سیکلم هر روز کیت تخمک استفاده میکردم،هر روز ساعت ۱۱ صبح

وقتی کامل خط تست پر رنگ میشد همون شب و فرداشبش رابطه داشتم

البته همچنان کیت میزدم، وقتی پر رنگ میشد روزی دوبار یه بار ۱۱ صبح یه بار ۵ عصر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در روزگاران قدیم زن و شوهری بعد از متولدشدن دختران بسیار،دل در داشتن جنسیت پسر داشتند،هر روز التماس کنان به درگاه خداوند دعاکنان که فقط و فقط پسر بهم هدیه بفرما،..تااینکه باردار میشن و پسری بدنیا میارن اما نابینا!!پسر بچه کور روز به روز بزرگتر میشه و قدمیکشه تاشبی طوفان و باد شدیدی بوده و درو‌پنجره ها از شدت باد به صدا درمی امدن،پسر نابینا رو‌میکنه به پدرش میگه:امشب برای دزدی خیلی عالیه!!پدر میه برای چی؟!پسر:چون امشب باد شدید هس اگر صدایی ایجاد بشه  از دزدی کردن فکر میکنن بخاطر باد هست!!پدر میگه:خداروشکرر که نابینایی وگرنه سر دسته دزدهامیشدی و آبرو برایمان نمیگزاشتی...

زوری از خدا نه جنسیت موردنظرتون رو بخایید نه بچه کلا،اول هر دعاتون مصلحت مصلحت رو بگیددد