2777
2789
عنوان

بنظرتون من حسس ششم هستم یا

| مشاهده متن کامل بحث + 2534 بازدید | 577 پست
فردا م بهم پیام میده؟دیداری داریم ایا درایندع؟ کی ؟از نزدیک ازم خوشش میاد ؟ بیشتر اژ مجازی یا کمتر؟ ...

احتمالا دیدار داری 

یکم خوشش میاد زیاد نه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خونه ای که امروز دیدم رو موفق میشم بخرم؟؟؟

بله 

صبر کن و توکل به خدا

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

نکنه چیزی شنیده یا....

نمیدونم فکر نکنم چیزی ندارم که بخواد بشنوه فقط رفت و تو کلاس خیلی سعی میکنه بهم نگاه نکنه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

اره خیلی استرس و اضطراب دارم که نشه 😔 اما بازم سعی و تلاشم میکنم رتبه و تراز در حد قبول شدن هست که ...

بله عزیزم حتما معلم میشی فقط استرس دور کن با نفس عمیق شروع کن!

سلام..از من چی حس میکنی؟ یا حروف اسمیم؟ یا چنتا بچه دارم ؟

۲یا۳ بچه 

حروف اسمت ا یا م

بله عزیزم حتما معلم میشی فقط استرس دور کن با نفس عمیق شروع کن!

اره همه میگن 

اما من جوری ام که درس شاید ۲بار خونده باشم اما باز میگم نه 

تو بلد نیستی نمیتونی چیکار کنم ؟ 

معلم رسمی دیگه؟ یک دبیری خودن خیلی دوست دارم (دبیری جامعه شناسی دانشگاه بیرجند) میارمش؟ 

من چند سالگی شوهر میکنم ؟ در چه حد پولداره ؟ اخلاقش خوبه ؟ عاشقم میشه ؟

شاید حدود ۲ سال دیگه 

پولدار نیست ولی پسر خوبیه اهل زندگیه دوستت خواهد داشت 

سلام خواهش میکنم به من هن بگید امسال حامله میشم یا کی حامله میشم و گواهینامه پایه دو شوهرم بلاخره در ...

حالله چیزی حس نمیکنم 

ولی گواهینامه میگیرن