2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودش بیشتر از همه اهمیت میده و یه رفتار خاص و سیاست منحصربفرد داره

مادرمه

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

خالم

از لحاظ اخلاق

ارتباط اجتماعیش

حیا و منشش

تیپ و استایلش

صحبت کردنش

حتی شغلی که واسش درس خوند و بهش رسید

واقعا تو یه سطح دیگس

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
به خودش بیشتر از همه اهمیت میده و یه رفتار خاص و سیاست منحصربفرد دارهمادرمه

خدا حفظشون کنه🥰

میشه بیشتر توضیح بدی؟ منظورت از رفتار خاص و سیاست منحصر به فرد چیه

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

جاریمه باسه تا بچه  عین دخترای ۲۱ ساله س  خوشگل و بشدت باکلاس درنوع رفتار وصحبت کردن.    خوشبحالش واقعا

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
جاریمه باسه تا بچه عین دخترای ۲۱ ساله س خوشگل و بشدت باکلاس درنوع رفتار وصحبت کردن. خوشبحالش وا ...

رفتار و صحبت کردنش چجوریه؟ میشه مثال بزنی

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

یه خانوم با اطلاعات بالا در همه موضوعات یه چیزی برای گفتن داره و کلا زرنگ و با سواد و با شخصیته و اجتماعی، روابط عمومی بالا

ارایش ساده و اراسته تیپ معمولی

یه اقا هم پولدار و باسواد و با شخصیت پوشش معمولی و اراسته و معمولی خودش رو اصلا نمیگیره دانشش بالاست اجتماعی هست با روابط عمومی بالا 

خدا حفظشون کنه🥰میشه بیشتر توضیح بدی؟ منظورت از رفتار خاص و سیاست منحصر به فرد چیه

🤍

لحن حرف زدنش و گفتارش رو من کم دیدم واقعا، یه تن صدای آرومی داره و اکثرا از به واژه های خاصی استفاده میکنه، صحبت کردنش کلا دیوونه می‌کنه آدمو🌝 خب... یه جورایی انگار قلق برخورد با هر آدمی رو بلده، همه ناخواسته جذبش میشن، بلده تو هر جمعی چطوری رفتار کنه، در جواب هر حرفی چیو بگه و... آدم کاریزماتیکیه💙

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

رفتار و صحبت کردنش چجوریه؟ میشه مثال بزنی

اره همیشه با اعتماد بنفس و با صدای رسا صحبت می‌کنه  اطلاعات خوبی داره وتو بحثها شرکت می‌کنه نظرش رومیپرسن  وخیلی راحته. یکذره استرس تپق  و کمبودی نداره خیلی قشنگ و باکلاس صحبت می‌کنه توی  رفتار به خودش احترام میزاره میرسه به پوست هیکل همه چی. بچه های بشدت باادب دوستداشتنی داره همسرش بااون مثل ملکه هارفتارمیکنه.   

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت