2777
2789
عنوان

بچه ها کدوممم ریسههه عکسسس

43 بازدید | 7 پست

برا اتاقم میخوام عاشق زنگ آبیم ولی بنفش هم  دوست دارم  بیشتر هم بنفش میگیرن

فرش اتاقم هم ترکیب آبی و سفید 

کدومشو بگیرم بنظرتون ی اینجوری میخوام بخرم شاید ی ریسه اونجوری هم بخرم 

ترکیب آبی‌ و بنفش جالب میشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا میگی؟ آخه من عینکی ام هستم

بله.  من خودم یه تخت می خواستم برای پسرم بخرم با چراغ نئون تزیین شده بود. بعد شبش اتفاقی یه مطلب تو نت دیدم که نوشته بود این نورها باعث آسیب چشم بچه می شه و چشم ضعیف می کنه دیگه منصرف شدم از خریدن اون تخت

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

واقعا میگی؟ آخه من عینکی ام هستم

خودت بزن تو نت کامل تر در موردش بخون

یکی از مقامات بهداشت فرانسوی در گزارش جدید خود هشدار داد نور آبی چراغ‌های LED که امروزه طرفدار زیادی پیدا کرده است می‌تواند به شبکیه‌ی چشم آسیب برساند و ریتم‌های بیولوژیکی بدن و خواب را مختل کند.

مطالعات اخیر نشان داده است که اثرات فوتوتاکسیک به‌هنگام مواجهه‌ی کوتاه مدت با نورهای پرشدت آبی رنگ و همچنین مواجهه طولانی مدت با نور‌های شدت پایین‌تر خطر ابتلا به بیماریهای پوستی و پیر شدن پوست را افزایش می‌دهد. آژانس غذایی فرانسه، محیط زیست و بهداشت حرفه‌ای و ایمنی با نام ANSES نیز این موضوع را تأیید کرده‌اند. لکه‌های رنگی تیره مرتبط با سن از اصلی‌ترین علل از بین رفتن بینایی در افراد بالای ۵۰ سال است. نقطه‌ی کوچکی نزدیک به مرکز شبکیه باید وجود داشته باشد تا مرکز دید به‌وجود آید.

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خودت بزن تو نت کامل تر در موردش بخونیکی از مقامات بهداشت فرانسوی در گزارش جدید خود هشدار داد نور آبی ...

عجب، خیلی دوست داشتم بخرم، تا حالا هم نشنیدم مشکلی داشته باشه اخه. خیلیا دارن حتا اطرافیان ک چشماشون ضعیفه. 

حیف. 

عجب، خیلی دوست داشتم بخرم، تا حالا هم نشنیدم مشکلی داشته باشه اخه. خیلیا دارن حتا اطرافیان ک چشماشون ...

بزن تو نت.   به شبکیه چشم آسیب می زنه.  شاید قبلا دقت نکرده بودی  بعد یه مدت نگاه کردن به این نورها چشم درد می گیری