2777
2789

چکار مرد که بهش گفتین بی وفا؟ 

يا با وفاترین مرد یا زنی که دیدین کی بود؟ 

چرا؟ 

من بی وفاترین زن زن داییم بود

داییم که فوت شد 

رفت مهریه اش گذاشت اجرا و همه چی کرد به نام خودش

بچه اش هم که 2سالش بود داد به پدر بزرگش

یعنی بابای زن داییم 

خودش هم رفت با یه مرد که زن عقدي داشت ریخت رو هم 

اون مرد زن عقدی طلاق داد واین گرفت

با وفاترین هم عموی شوهرم

که زنش 20 ساله مریضه

وهمه بهش میگن تو حق داری بری زن بگیری

ولی این مثل پروانه دور زنش میگرده

میگه اگه ولش کنم کسی نیست بهش رسیدگی کنه

هیچی از خودش نمونده 

ولی حاضر نشده زنش رها کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی وفاترین نمی‌دونم واژه درستی واسه این آدم باشه یا نه، ولی به نظرم همسر پسر عمومه

وفادارترین آدمی ام که دیدم دایی خودمه 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

زن فامیلمون...بهش خیانت کرد...با چند نفر نه یه نفر...از دوست پسرش حامله شد در صورتی که شوهرش رو عقیم کرده بود...دو تا پسرش رو انداخت سر این...پولاشو بالا کشید.‌..آخرم مواد گذاشته بود تو ماشینش که ازش جدا بشه...بعد عکسای لخت و خیلی عجیبش با مردا از کلانتری سر درآورد و اعتراف کرد که مواد گذاشته...اما این مرده براش می مرد حتی هنوزم بعد سال ها وقتی تو مراسم بچه هاش می بینتش بهش بی حرمتی نمی کنه.

❤️❤️ 

با وفتا ترین آدم رو تو قبرستون دیدم 

بابا بزرگم فوت شد صبح و شب بابام شده قبرش همیشه هر غروب میریم سرخاک به آقای جوون سرخاک همسرش گریه می‌کنه قرآن میخونه بعدا مسئول قبرستون گفت این آقا بعد سرکارش میاد سرخاک خانمش تو گرمای تابستون 

بی وفا ترینم فامیلمون تا زنش فوت شد با چنتا بچه هی می‌ره خواستگاری 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

بی وفاترین مرد   پدرم هست ک با داشتنه پولو ثروت  مادرمو در حسرته  ی خوردو خوراک راحت گذاشت وبهش همیشه کم لطفی کرد 

باوفاترین مرد برادر شوهرم ک ۲۴ سال بچه دار نمیشدن  اوووووونقد پول خرج کرد اخرش خدا ی دختر داد بهش 

بی وفا ترین بهتر بگم پست ترین ادمی ک دبدم ک یه پسر بود ک نامزد عقدیش ب خاطرش خود کشی کرد چون خانواده ها میخاستن ب هم بزن 

ولی این نامرد اصلا انگار نگار خیلی راحت باهاش فوتش کنار اومد و رفت خیلی زود زن گرفت 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
چرا؟چکار کردن؟ اگه دوست داشتی بگو

همسر پسر عموم که... از همون روز اول خائن بود، نمی‌دونم... ولی خب به نظرم این واژه ام در مقابل پستی این آدم کمه

داییمم حدودا ۲۰ ساله بخاطر یه خانومی که دوستش داشت و فوت شد مشکی میپوشه و کلا ازدواج نکرده....

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭