2777
2789
عنوان

بی وفا ترین زن و مردی که دیدین کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 16 پست

یکی خواهرشوهر خالم که بعد از مرگ خالم حتی تو یکی از مراسماش هم نیومد.

یکیم عموم که بابام همیشه هواشو داشت و کمکش می‌کرد ولی وقتی بابام ورشکست شد اومد گفت تو آبرومون بردی و دیگه جواب بابامو نداد.

همین عموم سه سال پیش که دهم بودم دقیقا جلو من اومد به دختر عمم گفت این ظرفه رو هدیه آوردم به ...خانم. باور کن دلم شکست،خیلی توقعی نداشتم ولی اینکه اصلا آدم حسابم نکرد خیلی بد بود. حالا امسال که قبول شدم شده عموی دلسوز که جشن بگیره و استوری بزاره.

یکی دیگه هم اون یکی عموم که مغازه رو سپرد به بابام،بابام کار می‌کرد و اون با پولایی که بابام در می آورد عشق و حال میکرد،یه بارم کمرش آسیب دید بابام خیلی هواشو داشت.حتی یه دوچرخه نو داشت داد به پسرش که یه وقتی ناراحت نباشه ولی وقتی پارسال به کمکشون نیاز داشتیم دخترش زنگ زد به مامانم هرچی از دهنش دراومد بارمون کرد.

اصلا دنیای نامردیه🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.