2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی چیزا یه باره ولی تاوانش یه عمره برو تاپیک های دخترای پشیمون رو بخون و بچسب به ارامشت و اکه وارد ...

خسته شدم 

تا به حال یک تجربه هم نداشتم

خیلی هم سخت و کم از کسی خوشم میاد

معلوم نیست چقدر دیگه باید صبر کنم

خسته شدم تا به حال یک تجربه هم نداشتمخیلی هم سخت و کم از کسی خوشم میادمعلوم نیست چقدر دیگه باید صبر ...

من یه دیت با یک عوضی رفتم اونم بااجبار خودش هنوز بعد شیش ماه اثرات روانیش رومه

خسته شدم تا به حال یک تجربه هم نداشتمخیلی هم سخت و کم از کسی خوشم میادمعلوم نیست چقدر دیگه باید صبر ...

اینکه تجربه ای نداشتی شاید از لیاقت اون پارتنری بوده که خدا واست نگه داشته ، حیف پاکی و نجابتته، تو الان مثل یه اینه ی پاکی، با وارد شدن به یه رابطه اشتباه فقط کدر و سنگین میشی، پاک بمون و یه کوچولو تحمل تا خدا به قشنگ ترین حالت جبران کنه برات ، درضمن دعا و توکل یادت نره دختر خوب 

کم در حد چندتا دیت و تمام

همونم نه ..دختر با اولین دیدار دل میده و وابسته میشه حالا میخواد خر شرک باشه یا خود شرک

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگه برای اشنایی هست خوبه فکر کنم منظورتون اینه

من بیشتر میشناسمش ، اون خیلی منو نمیشناسه

کاری با هم اشنا شدیم قرار شد منتورم باشه

ولی کم کم صمیمی شدیم اون الان تو اوج خواشتنه تو چند ماهه گذشته 

تجربه تا 7 ماه بعدش تموم چون میدونم اینده نداره

من بیشتر میشناسمش ، اون خیلی منو نمیشناسهکاری با هم اشنا شدیم قرار شد منتورم باشهولی کم کم صمیمی شدی ...

اها اوکیه 

اما وقتی میدونی اینده ای نیست بهتره تمومش کنی 

نه به خودت اسیب بزنی نه طرف مقابل 

چون ادما بازیچه نیستن