2777
2789
عنوان

زندگیم خیلی سخت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 19 پست
اخه مادربزرگم منو نمیخاد دیگ میگ ۲۵سال بدبختی کشیدم باهات

میخواد منت بزاره ک قدرشو بدونی. خب دروغم نگفته هرچیم بد باشه باز دستش دردنکنه بچه داری سخته واقعا ولی بامحبت باهاش حر ف بزن راضیش کن ب ازدواج اگ تمایل داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته ی داداش هم دارم معلوله طفلی پیش مادربزرگم همه کاراشو اون انجام میده میگم شاید بخاطر داداشمه

بنظر من هنوز مادربزرگت زن خوبیه قدرشو بدون من خودم مریض بودم بچه 3سالم دخنر بود روش نمیشد دسشوییکنه مادر خودم خیلی اذیت کرد بچه رو میدیدم حالا نمرده بودم خوبه. ببین زندگی خیلی سخته بعدها مادر بشی متوجه میشی درکش میکنی. اما میخواد خودشو عزیزکنه ی کم زبون بریز محبت کن جواب میده

البته ی داداش هم دارم معلوله طفلی پیش مادربزرگم همه کاراشو اون انجام میده میگم شاید بخاطر داداشمه

خب قطعا ک اونم هست میترسه الان ک بزرگ شدی بزاری بری این تنها بمونه. شمام حق داری ولی ی کم ب اونم حق یده بیشتر با محبت و حرفزدن باهاش میتونی بفهمی چه فکری داره