2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم میخواد بچمو ازم بگیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16006 بازدید | 332 پست
چقدر زود تاوانشو داد مریضن بعضیا

اونیکی خواهر شوهر هم کل ثروتشون دود شد رفت هوا زندگیش بشدت بهم ریخت مریض شده جوری که هرچی می‌ره آزمایش میگن سالمی ولی اینقدر درد می‌کشه از درد بی هوش میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم میگن قضاوت نکنمادره حق داره خداااایاااا این سایت چرا اینجوریه 😂😑

کسی که بچشون ول کرد هیچ حقی نداره قانون خیلی ایراد داره 

پسرم با پدرش اصلا دیدار نداره ۷ ساله الان بیاد بگه من بچمون میخوام تیکه تیکش  میکنم بی خوابی مریضی شیر گرفتن پوشک گرفتن دندون درآوردن بزرگ کردن همه کار کردم از خودم گذشتم که یه اشغال الان بگه حق دارم 

بی خود میکنه  

اسی نظر شوهرت چیه؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
ول نکرده از لحاظ قانونی مادر وظیفه نگهداری نداره

همسر من وکیله بعضی اوقات که مادر میخواسته حضانت رو بگیره با وکیل خبره میشه همچین استدلالی آورد و مسئله رو پیچوند و حضانتو نداد البته اکثر اونها خیانت کرده بودن یا از خونه رفته بودن

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

کاره ای نیست که اجازه بده یا نده مگه اینکه شوهره اجازه نده

بله منظورم اینه آروم شه و رو مخ شوهره راه نره

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
همسر من وکیله بعضی اوقات که مادر میخواسته حضانت رو بگیره با وکیل خبره میشه همچین استدلالی آورد و مسئ ...

اولین مادر حضانت نخواسته فقط ملاقات خواسته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اولین مادر حضانت نخواسته فقط ملاقات خواسته

اگه اینطوریه که قطعا میتونه چه پدر یه مادر هر طور باشن اگه حضانت هم نداشته باشن قطعا حق ملاقات دارن 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

اگه اینطوریه که قطعا میتونه چه پدر یه مادر هر طور باشن اگه حضانت هم نداشته باشن قطعا حق ملاقات دارن

منم همین رو میگم مگه بچه نخواد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کسی که بچشون ول کرد هیچ حقی نداره قانون خیلی ایراد داره پسرم با پدرش اصلا دیدار نداره ۷ ساله الان بی ...

دقیقا بعضیا میگن حق داره اخه مگ دو ماهش بود چرا حق نداشت بزرگش کنه، مگ فقط ب زاییدنه پس موقع مریضیش کجا بود موقع تب کردناش تا صب بالا سرش بودم خاب نداشتم کدوم قبری بود ک حالا دستی دستی حق رو ب اون میدن

میگه مگ از رو جنازم رد شه، اگ حضلنت و ب اون بدن یا خودمو میکشم یا اونو

من به تو حق میدم 

مادر عوضیش دیده زندگیت رو به راهه 

عقده ش گرفته میخواد حرصش خالی کنه و بشینه زیر پای بچه و کم کم از شما زدش کنه 

...