2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم میخواد بچمو ازم بگیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16018 بازدید | 332 پست
بخدا جونم براش میره امروز ک فهمیدم اشک تو چشام بند نمیشه حالم خیلی خرابه🥺

واقعا جای تعجب داشت برام‌چون دورم ندیدم تاحالا.واقعا قلبت خیلی مهربونه  قدردانت باید باشن

داداش من بچش ۶سالشه زت دوم داداشم انقد باتشر بابچع حرف میرنه همیشششه 

هی میگ اذیت میکنه وفلان درصورتی ک اونجوراون میگ نیس بچس بچکی میکنه 

توقع داره ماهم‌بگیم آره بچه بدیه وهمراهیش کنیم ولی همیشه تیرش ب سنگ میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسباب بازی نیست هروقت دلت نخواس بندازیش یه گوشه دلت خواسدوباره بری برداریش !!!!

من خودم مادرم

وقتی پسرمو لمس میکنم هم من و هم پسرم ارامش میگیریم

کلی مقاله و اطلاعات هست راجب این ارتباط خونی 

اگه دو نفر اینقدر به هم وصلن که با لمس هم ارامش میگیرن

عزیزم حتی اگه کوتاه باشه براش یه لحظه شاده 

فکر کن تو یه شانس داری کنار کسی که دلتنگشی باشی

بخدا جونم براش میره امروز ک فهمیدم اشک تو چشام بند نمیشه حالم خیلی خرابه🥺

ای جانم چقدر مهربونی

مطمئن باش شما که با این عشق و محبت بچه رو بزرگ کردی بچه هم بهت وابسته شده و ولت نمیکنه بعدشم مطمین باش خدا هوای دل مهربونت رو داره عزیزم

به دل مهربون خودت نگاه نکنمن مادر دیدم زندگی بچشو به گه کشیدهاصلا یه ذره بچش واسش مهم نبوده که هیچبد ...

خدا میدونه 

من چون مادرم تو بدترین شرایطم بچمو رها نمیکنم 

خدا ب این جور زنا بچه نده هیچ وقت

وای دیوانه هامادرشوهرت ؟

نه اون بنده خدا 

دوتا از خواهر شوهرا جالبه یکسال و نیم بعد دختر خودش یکی از همین خواهر شوهر فتنه ها دخترش  بچه دوم آورده بود با شیرخشک رفته بودن بیمارستان!خودش اینقدر شیر داشت شیر تو سینه ش موند تب شیر گرفتش بستریش کردن کلی دکتر دعواشون کرد چرا اینکه شیر داره شیرخشک می‌دین بهش و....

یعنی اینقدر با من بدجنس بود با دختر خودش جور دیگه خیلی اه کشیدم 

هم زندگی خودش سوخت الان هم زندگی دخترش!

این مهم نیست از حسادته یا عاطفه یا هر چی بچه بچه ی اونه عرفا و قانونا و مادر بیولوژیکیش در الویته حا ...

شما درست میگین ولی باید حداقل سالی یبار لااقل دیدن بچش میومد ک عادت  کنه بچه چجوری ب طفل معصوم بگن با این خانم خوش و خرم برو بچه احساس شک و تردید و ترس میاد تو وحوذش راحت نمیکه باشع که میترسه بعدم اگ بگن دوتا مامان داری کلا قاط میزنه ذهنش امادع نیس

درستهاستارتر مشخصه مادر خوبی بوده برای بچه از حرفاشاما یعنی مردم خیانت کنه میگن دیگه حق نداره بچه اش ...

این عرف و قانون رو کیا ساختن

؟

مردا

پس همه چی به نفع اوناست

زنا بعد خیانت ناپاکترین موجود هستن

مردا نه راستش چه اشکالی داره 

چقدر زود تاوانشو داد مریضن بعضیا

دامادش زن دوم گرفته 

این رفت یعنی دفاع از دخترش دامادش اینقدر کتکش زد خفتش داد 

دخترش طلاق نگرفته چون یه پدر معتاد فقیر داره عرضه کار هم ندارن دامادها هم بچه بهش نمی‌ده الان میسوزه و میسازه