2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم میخواد بچمو ازم بگیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16009 بازدید | 332 پست

جالبه واقعا

در عجبم از این خانم! زمانی که بچه بیشترین مراقبت لازم داشت ایشون دنبال بچه نبود حالا که از آب و گل در اومده مادر شده.

این خانم مادر نیست که تو دو ماهگی بچه رو میذاره و میره ،مگه اینکه همسرش به زور بچه رو ازش گرفته باشه 

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

کاربری ام برای 7 سال پیش هست از اون موقع تا حالا عقایدم 180 درجه تغییر کرده 😄

یعنی الان مذهبی شدی؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر رو بعد ۹ میپرسنپسر تا ۱۵ نمیتونه نظر بده حالا شایدم اشتباهه این مورد نمیدونم

دختره رو ۷ سالگی پرسیدن گف ن 

آره گفته بودن ۹ من گفتم ۱۰ گفتم شاید تا ۱۰ طول بکشه  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خودت با چشمای خودت خیانت اون زن رو دیدی!!زنی که تازه زایمان کرده چجوری راه افتاده به خیانت!بله اتفاق ...

شما چی ندیدی؟

اینقدر خائن دور و برم دیدم و شنیدم که باور میکنم 

کی میگه همه مادرها مقدسن؟!

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

اسم کاربریت به عکس کاربریت نمیخوره😂

آره منم همیشه به همین فکر میکردم🤣🤣

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اره بخدا اگ مادرش بود تو دعوا و طلاق حداقل بچشو میگرفت، جاریم میگفت هر چی شوهرت خاست بچرو بهش بده ک ...

بشنووووو و باوررررر نکن!!خودم ریخته بودن تو خونم تازه زایمان کرده بودم ده روز انداختنم بیرون بچه رو ازم گرفتن 

لابد منم اگه جدا میشدم اینو میگفتن!

یعنی الان مذهبی شدی؟

دلم می خواد باشم  نماز و روزه قضاهام دارم انجام می دم و خیلی کارهای دیگه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چجوری قانونیش کنم

هیج بیاد دم در با یه سرباز میاد به بچه بگو با این خانم میری جایی بچه بگه نه سرباز نمیزارع ببرتش

پسر برادرشوهرم  شش ساله بود طلاق گرفتت هفسالگی حضانت شد با پدرش هر چی میرف بیارتش بچه رو پر میکردن جیغ میزد میگف باهاش نمیرم تا 9 سالگی ندادنش قانونم کاری نکرد گف باید خودش دلش بخاد بیاد الان جدیدا بعضی روزا در هفته میاد با پدرش با میل خودش

نه عزیزم تا ما ازدواج کردیم یکسال و ده ماهش بود ازون موقع با منه

الان بهت میگه مامان؟