2777
2789
عنوان

پسر نوجوان بیشفعال

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 23 پست
به خودم میرسم رژیم میگیرم ناخن و کراتین و .....ورزشو کلا دوست ندارم ولی خوب بنا به شرایط خیلی خونه ن ...

یعنی مجبورم خونه باشم کنترلش کنم 

سرعت درس خوندنش پایینه بیشتر وقتمو میگیره 

الان بهم میگفت مامان میشه من ۱۸ سالگی سیگار بکشم

ببرید دکتر مناسب من که میگم شرایط بدتر میشه دارو که فقط یک مدل نیست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودم میرسم رژیم میگیرم ناخن و کراتین و .....ورزشو کلا دوست ندارم ولی خوب بنا به شرایط خیلی خونه ن ...

شما اول باید شرایط خودتو خوب کنی

بچه شما ک هیچ

مادر منم نوجوونی بالاسرم نبود درس نمیخوندم

کدوم بچه ایی رو دیدی درس بخونه خودش

کمتر از انگشتای دست هستن

شما اینهمه سال پیگیر مشکلات پسرت شدی

الان بنظرم پیگیر سلامت روان خودت بشو!!

زندگی سخت شده برات اینطوری

نه درسشو سخت بگیر نه زندگیشو

همینطوریش با مشکلاتی ک داره تمرکز و درس خوندن براش سخت هست

بنابراین 

فعلا خودتو خوب کن

بچه سالم پیش یه مادر سالم بزرگ شده

وقتی مادر افسرده باشه

بچه چی میخواد بشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شما اول باید شرایط خودتو خوب کنیبچه شما ک هیچمادر منم نوجوونی بالاسرم نبود درس نمیخوندمکدوم بچه ایی ...

دقیقا حس افسردگی دارم حالم بده حس میکنم این حسایی که دارم واقعی نیس ولی حس درست و پیدا نمیکنن

چرا این فکر می کنی؟

اتفاقا الان زمانیه که باید باهاش وقت بگذرونی 

باهام برید تفریح مادر پسری

طبیعت گردی پیکنیک سینما تاتر کافی شاپ رستوران

الان زمانیه که باید مثل ۴ ۵ سالگیش بغلش کنی و قربون صدقش بری تا بفهمه تو همون مادر بچگیهاشی

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤