2777
2789
عنوان

دعای کوتاه برای رام شدن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگا من الان بهت میگم وقتی خواب بود میری اول وضو میگیری بعد از وضو ۱ بار سوره نسا رو بخون بعدش ۱ بار ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا تو رو نکشه

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

خدا سایه منو از سر این سایت کم نکنه باعث شادی و خنده ام🤣

وای از خنده روده‌بر شدم🤣🤣🤣

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

خیلی بدی اگه به مسخره گفته باشی😐خب پاشنه ببینه لین طناب انداخته گردنش که فک میکنه میخواد بکشدش،بهش ...

نه ببین قلق داره نباید طنابو بکشی که بیدار شه باید آروم بندازی دور گردنش همزمان که دستتو گذاشتی رو پیشونی و بیدار شد یهو طنابو بکشی که رام بشه در اون لحظه کاملا رام توعه 

خدا نکشتت چقدرر خندیدم

وای منممم

خصوصا با اون قسمتش که گفت بگو هوششششش حیوون رام میشه جلوت زانو میزنه🤣🤣🤣