2777
2789
عنوان

یه انسان چقدر میتونه حسود کثافت باشه در عجبم

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 69 پست
خب اماده کرده خودش بپوشه شاید براش مهم بوده بیخیال

نه بخدا فقط میخاست هرجور شده یه کلری کنه دخترم نره مراسم

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
حالا ما رفتیم انقد ازش استقبال کردن یه حج عمره هم بهش هدیه دادن

الحمدلله پس قضیه ی روسری رو تموم کن حیفه میخوای خونتو بسوزونی به خاطر روسری وجاری  تمومش کن نمیارزه 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا. روسری شو خودش لازم داشته و میخواسته سر کنه. مجبور نبوده ببخشه.خوبی دیگران وظیفه شون نیست

میدونم وظیفشون نیست خواهر این روسریه جوریه که با لباس کردی سر میکنیم نه با مانتو 

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
همینو بگو من باید خودمو بکشم تا یه موضوع و بهشون ثابت کنم

یه نصیحت کنم!؟؟!؟! 

هیچوقت مسائل زندگیتو نگو اینجا 

ناراحتیاتو نگو بدتر بهمت میریزن 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

نه بخدا فقط میخاست هرجور شده یه کلری کنه دخترم نره مراسم

حسوده و گرنه اونو میداد دخترت وقتی میدونست کارش گیره خودش یکی دیگه میپوشید 

بعضی وقتها این حرکات باعث میشن طرفتو بشناسی ودفعه بعد روش حسابی بازنکنی

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
میدونم وظیفشون نیست خواهر این روسریه جوریه که با لباس کردی سر میکنیم نه با مانتو

اون اگر زن عموی مهربون و دلسوزی بود هیچوقت اینکارو نمیکرد 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

چیکار کردی دخترت این قدر پیشرفت کرده البته ماشاالله خدا حفظش کنه

بخدا اینقدر باهاش کار میکنم 

برای پیشرفتش 

اون اگر زن عموی مهربون و دلسوزی بود هیچوقت اینکارو نمیکرد

من باش که چقد به این زن خوبی کردم