2777
2789
عنوان

یه انسان چقدر میتونه حسود کثافت باشه در عجبم

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 69 پست
حالا میشه دکلمه خوانیش بفرستی و از کجا تو مسابقات شرکت کرده لازمه به کتاب های شاعر ها مسلط باشی

اتفاقا دیروز یمی گفت که من کل هزینه هاشو میدم برای تمامی کلاساش حالا ببینیم چی میشه

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش دور نشو و دلسوزی کن خب

چی کنم خواهر اخلاق اینا اینجوریه منم اینم یه بار برادر شوهرم گفت چرا یکم خودتو نمیگری. چون سطح خانواده پدریم از نظر فرهنگی و سواد از همشون سرتره خودمم از همه لحاظ از اونا سرترم ولی اصلا نمیتونم اصلا خودم مغرور کنم 

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
عزیزم خب شاید جاریت میخواسته خودش سرش کنه. وقتی شما گفتی بده با خودش گفته بگم میخوام خودم سرم کنم لا ...

گفتم که این روسری جوری نیست که با مانتو بتونی سر کنی فقط با لباس کردی باید سرش کنیم 

یه نصیحت کنم!؟؟!؟! هیچوقت مسائل زندگیتو نگو اینجا ناراحتیاتو نگو بدتر بهمت میریزن

اخه ادم بعضی وقتا دلش میگیره میاد اینجا یکم درد ذل بکنه 

چی کنم خواهر اخلاق اینا اینجوریه منم اینم یه بار برادر شوهرم گفت چرا یکم خودتو نمیگری. چون سطح خانوا ...

چ ربطی ب غرور و مغرور شدن داره میگم حدتو بدون وقتی الان شناختیش دیگ چیزی ازش نخواه نگفتم ک بد بشی یا قطع ارتباط کنی عزیزم. گفتم دورشو ینی دیگ دوستت ندون همون جاری بدون احترامتو بزار 

حسوده و گرنه اونو میداد دخترت وقتی میدونست کارش گیره خودش یکی دیگه میپوشید بعضی وقتها این حرکات باعث ...

منم همینو میگم 

ولی خدا را شکر اونا میخاستن دخترم نره مراسم ولی خدا. براش جبران کرد در همین مراسم یه سفر زیارتی به خانه خدا بهش هدیه دادن

خداحفظش کنه‌🌱🌹عزیزم میشه بگی چجور کار میکنی؟‌ کلاس خاصی هم فرستادی؟‌فن بیان و گویندگی و...

نه عزیزم عزینه هازیاده نتونستم بفرستم خودم توخونه باهاش کار میکنم