2777
2789
عنوان

یه انسان چقدر میتونه حسود کثافت باشه در عجبم

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 69 پست
مثلاً چیکار کردی کلاس می‌بری درکنارش باهاش کار میکنی تو اجتماع زیاد می‌ره

کلاس که نه چون هزینه هاشون زیاده مثلا کلاس تأتر و فن بیان

ولی خودم کلا تو خونه از فضای مجازی خیلیچیزارو یاد گرفتم باهاش تمرین میکنم 

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

منم تو مسابقات استانی مدرک دارم ولی هیچی به هیچی😂💔

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باش که چقد به این زن خوبی کردم

اینجا شما حرف میزنی وماهم حرف میزنیم یکی به یکی شوت میکنه ولی باور کنید بابت این حرفای که میزنیم باید بازخواست بشیم  چون هیچی نمیدونیم و فقط گناه میکنیم   ... خداوند یه جاهای تورو روشن میکنه که بدونی هیچکس برا خوبی ساخته نشده  

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
چطور میشه بهمون یاد بدی

😂😂😂😂

باور کن از اقای استاندار چنان استقبالی که که در تعجب مانده بود

بعد اقای استاندار نمیزاشت از کنارش تکون بخوره

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
کلاس که نه چون هزینه هاشون زیاده مثلا کلاس تأتر و فن بیانولی خودم کلا تو خونه از فضای مجازی خیلیچیزا ...

خدا حفظش کنه  در پناه خدای متعال      ..از چند سالگی شروع کردی 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
منم تو مسابقات استانی مدرک دارم ولی هیچی به هیچی😂💔

مال دخترم مسابقه نیست بیشتر اشعارو مجری گریه اینقد شیرین زبونه🥰😂

خدا حفظش کنه در پناه خدای متعال ..از چند سالگی شروع کردی

باور کن این دخترم در سن 9ناهگی حرف میزد 

بعد در دوسالگی کلی باهاش کارکردم فیلم میساختم 

حالا میشه دکلمه خوانیش بفرستی و از کجا تو مسابقات شرکت کرده لازمه به کتاب های شاعر ها مسلط باشی

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

ازشون دور باش مشخصه حسادت میکنن ولکن نگو ولی بشناسشون کافیه

نیخوام دور باشم بخدا ولی دلم براشون میسوزه 

مال دخترم مسابقه نیست بیشتر اشعارو مجری گریه اینقد شیرین زبونه🥰😂

چه ناز اره منم دوس دارم برا من نویسندگی بود